Thursday, 20 September 2012

Maharani Premium Beautiful in HIJABISTA!!


CDM Hanis Haizi

Siapa yang tak kenal dengan our online celebrity..
dan juga pelopor Green Leader Group
Cube search kat google 'hanis haizi' mesti banyak berderet2 coz almost all bloggers talk about her.
but why????

She was a famous blogger who started using social media marketing to sell our top selling corset.. Premium Beautiful.
She has become a successful entrepreneur,and always on the TOP!

Siapa tak bangga memiliki pemimpin yang satu ini..
Kita boleh lihat bagaimana perwatakannya, bagaimana beliau berketerampilan, bagaimana beliau membawa perkataan Glamour dalam perniagaan tang beliau ceburi dan bermacam-macam lagi  lah.. Baru-baru ini Maharani-maharani premium beautiful telah tampil secara exclusive dalam majalah HIJABISTA tau!!!
Jom tengok..

360 degrees fashion fab..!!
Parti Limpah Mewah Maharani MLM

Haa.. itu dia.. OUR DIVA.. memang GLAM
 
 Bukan setakat cerita pasal parti limpah mewah, tapi ada cerita lain tau..
CDM Hanis ni memang suka kumpul kasut dan beg tangan berjenama sebagai koleksi peribadinya..dan..
Hampir semua negara-negara utama dalam dunia ni CDM Hanis dah pergi tau u ollss..

Hebat tak our PB leader ni??
Selain megazine Hijabista ni CDM Hanis Haizi pernah muncul dalam majalah NONA

Catatan Hanis Haizi ketika menjelah negara Sakura- Majalah Nona

Best kan??
So kita ramai ramai admire nak jadi macam CDM Hanis
Nak berjaya macam CDM Hanis

Boleh contact me:

Chempaka Mohd Din
010-2311031
@
www.facebook.com/chempaka.mohddin

 

No comments:

Post a Comment