Tuesday, 2 October 2012

Promosi Raikan Cinta Oktober

Assalamualaikum Semua

Sempena Ulangtahun perkahwinan saya dan suami yang ke-2, saya nak buat promosi special untuk uollss.
First sekali mesti la saya buat promo miracle corset premium beautiful..

Dengan pembelian 1 set Premium Beautiful Corset, anda akan dapat DUA hadiah PERCUMA..!!!! **BB plus Collagen + Famous Amos Lovely gift (worth RM 220)

LAGI..!!! Cash buyer akan memperoleh REBATE sebanyak RM 100..!!!

 




Menarik tak uollss.. Selain dari tu bukan PB corset je tau, ada lagi satu produk terbaik kita ni, tak lain tak bukan Biozone Food Purifier.

Dengan pembelian Biozone Food Purifier, anda akan dapat DUA hadiah PERCUMA..!!!! **Mineral Coffee + Famous Amos Lovely gift

LAGI..!!! Cash buyer akan memperoleh REBATE sebanyak RM 50..!!!


Hahaha.. memang superb dan terbaik.. jarang dapat promosi macam ni kan..Promosi ni akan berlangsung sepanjang bulan Oktober ye.

So Ambil peluang ni untuk dapatkan 1 set PB dan 1 set Biozone untuk kesihatan diri dan keluarga.

Yang pasti produk Superbrand mesti berkualiti tinggi dan terbukti berkesan buat pengguna.. Hubungi saya untuk pertanyaan lanjut OK..!!!

 www.facebook/chempaka.mohddin
@
010-2311031

with love.. =)

 

Monday, 1 October 2012

Biozone Food Purifier

Assalamualaikum Semua..

Resepi kita pada hari ini ialah..eh, silap channel.. Tapi still berguna untuk wanita2, ibu2, kakak2 yang memnag suka masak n duduk kat dapur kan.
Bukan wanita2 jek, sekarang lelaki pon da pandai masak.. tengok je la masterchef tu.. berapa ramai lelaki yang pandai masak, betul tak?

Ok lah.. hari ni nak cerita pasal produk terbaru HOTTEST kat Malaysia sekarang ni.. Memperkenalkan..

BIOZONE FOOD PURIFIER

Biozone Food Purifier
Apa tu Biozone food purifier???

BIOZONE Food Purifier menggunakan proses pengkhususannya iaitu menyatupadukan bahan perintang ozon bagi mengubah oksigen (O2) menjadi ozon (O3). Ozon akan kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemar.

Tiub silikon yang bergred medikal akan menyalurkan ozon ke dalam air di mana makanan direndamkan. Ketika gelembung-gelembung muncul, ia menandakan bermulanya proses purifikasi makanan dalam tempoh masa yang ditetapkan.

Macam mana yang dikatakan proses purifikasi tu?? Jom tengok video ni dulu ok..


Apa agaknya perasaan uollss pas tengok video ni?? Gamak tak kita nak bagi keluarga kita makan sisa racun serangga, lemak ayam yang di suntik antibiotik, bahan pewarna, pengawet..Semua ni membawa kepada risiko kanser tau.

Hmm.. kita kena cepat2 selamatkan keluarga kita, sebab makanan ni kita makan hari2 kan.. tak boleh tangguh2 lagi.

Tahukah uollss, bahan pengawet dalam makanan kita yang di panggil FORMALDEHYDE tu adalah bahan pengawet yang digunakan untuk mengawet mayat dan specimen kesukaan???
OMG..!!!

Fakta yang diperolehi dari internet di mana banyak makanan telah di awet menggunakan Formalin
Selain daripada tu, kita tengok pulak fakta tentang ayam ni di pasar yang disuntik dengan antibiotik.. uollss suka makan ayam karen tak?? ayam KFC???
Ngeeee....

Kitaran tindakbalas antibiotik
Yang ni kita tengok ayam kan.. Macam mana pulak makanan lain yang ada kat pasar macam ikan, sotong, udang, sayur-sayuran dan buah-buahan??
 Menurut sumber, 70-80% bahan formaldehyde ditemui pada makanan laut yang di jual di pasar.. Pasaraya apatah lagi kan..

Kita tengok pulak keratan akhbar yang saya dapat ni.. Racun serangga berlebihan pada sayur-sayuran dan buah-buahan. Satu kajian telah dijalankan di sebuah perkampungan di Sabah, 7/31 orang wanita disahkan mengandungi sisa racun serangga dalam susu badan???

AAiiiiyyyaaakkk.... Baby pun terjebak sama.. Tak sayang ke pada bayi kecil?? kecik2 dah ada racun serangga dalam badan???

Keratan akhbar tentang bahaya racun serangga

So.. kita kena sedar, setiap apa yang kita hidangkan buat keluarga tu bukan semestinya nak sedap je, Tapi mesti selamat dan bebas bahan kimia..

Makanan seperti ini harus menjalani proses purifikasi oleh BIOZONE FOOD PURIFIER. Ianya tidak lah membebankan pengguna kerana hanya menggunakan kuasa elektrik yang minimum iaitu 35W sahaja, bagaikan anda menyalakan sebiji mentol di rumah.
Biozone food purifier boleh membuang toksin pada makanan laut.. Berita baik buat penggemar makanan laut yang allergy, selepas proses purifikasi pada makanan laut, insyaAllah.. Lepas ni tak ada allergy lagi ye..
Biozone Food Purifier mampu menyingkirkan toksin punca kepada alahan
Informasi tambahan, 
O3 boleh membunuh bakteria dan virus pada makanan dan merupakan oksidan ke-2 terbaik selepas florin.
O3 berkuasa membunuh bakteria 3000x lebih baik dari klorin.

Lain-lain Fungsi

  • Air yang sudah dipurufikasi boleh digunakan untuk steril botol susu (peringatan!!! tidak boleh steril botol susu secara terus semasa proses purifikasi)
  • Nyah bau dalam peti sejuk
  • Mencuci muka, baik untuk kulit terutama yang allergy
  • Berkumur
  • Ikan dalam akuarium

 Kelebihan Produk