Tuesday, 2 October 2012

Promosi Raikan Cinta Oktober

Assalamualaikum Semua

Sempena Ulangtahun perkahwinan saya dan suami yang ke-2, saya nak buat promosi special untuk uollss.
First sekali mesti la saya buat promo miracle corset premium beautiful..

Dengan pembelian 1 set Premium Beautiful Corset, anda akan dapat DUA hadiah PERCUMA..!!!! **BB plus Collagen + Famous Amos Lovely gift (worth RM 220)

LAGI..!!! Cash buyer akan memperoleh REBATE sebanyak RM 100..!!!

 




Menarik tak uollss.. Selain dari tu bukan PB corset je tau, ada lagi satu produk terbaik kita ni, tak lain tak bukan Biozone Food Purifier.

Dengan pembelian Biozone Food Purifier, anda akan dapat DUA hadiah PERCUMA..!!!! **Mineral Coffee + Famous Amos Lovely gift

LAGI..!!! Cash buyer akan memperoleh REBATE sebanyak RM 50..!!!


Hahaha.. memang superb dan terbaik.. jarang dapat promosi macam ni kan..Promosi ni akan berlangsung sepanjang bulan Oktober ye.

So Ambil peluang ni untuk dapatkan 1 set PB dan 1 set Biozone untuk kesihatan diri dan keluarga.

Yang pasti produk Superbrand mesti berkualiti tinggi dan terbukti berkesan buat pengguna.. Hubungi saya untuk pertanyaan lanjut OK..!!!

 www.facebook/chempaka.mohddin
@
010-2311031

with love.. =)

 

1 comment: