Monday, 26 November 2012

20th Anniversary Hai-O

Assalamualaikum..

Last Saturday, 24 Nov 2012 merupakan tarikh keramat for our company Hai-O Marketing yang sudahpun berjaya bertapak di bumi Malaysia dengan kukuh, gagah dan megah selama 20 tahun.

Sambutan Majlis Ulangtahun yang bertempat di Stadium Melawati Shah Alam dibanjiri seramai hampir 15000 usahawan yang bernaung di bawah syarikat ini..

Tidak ketinggalan we all.. enterpreneur Premium Beautiful with  
Green Leaders Group 
turut meraikan majlis ulangtahun yang meriah ni.
Walaupun datang menaiki bas, semua alasan ditolak ke tepi.. setiap kejayaan mesti didampingi dengan pengorbanan dan kepayahan.. Jadi nothing is imposible, I make it..!!

Green Leaders Group yang hadir

Team CDM Maisarah Ibrahim



Barisan usahawan yang Glam with their Glamour designer


See.. ramainya photographer dan press berebut2 ambil gambar Green Leaders Group.

Green Leaders Group memang best..!!! Jom tengok photo lain, me with others..

Me.. dress up without make up but confident.

I love this person.. my idol, CDM Hanis Haizi

My mentors ever CDM Maisarah dan bakal DDM Fatin


DDM Naemah Wahab yang very supportive. I love her dress.

 Sepanjang 4 tahun CDM Hanis dalam Premium Beautiful business ni, beliau dah berjaya lahirkan seramai 15 orang CDM. Di majlis ulangtahun ni seramai 5 orang CDM akan menerima anugerah CROWN DIAMOND MANAGER 2012.

Satu pencapaian yang sangat impressive. Orang yang dah lama dalam Hai-O pun tak dapat pencapaian yang baik macam beliau. Sebelum ni beliau dah beberapa kali tampil dalam majalah dan akhbar. Kali ni beliau bakal tampil lagi selepas di temuramah oleh wartawan dari Astro Bella dan NTV7

Bangga bersama dalam Green Leaders Group yang diterajui oleh beliau

Banyak mata memerhatikan beliau.. maklum lah.. kagum..!!

Lets see photo2 yang lebih santai..

Macam tangga tak? with SM Eni dan DSM Fatin

Wajah2 ceria walaupun tak bermake up.. natural beauty

Suka bergambar
Best bila berada dalam Group yang mantap macam ni. Saya pun suka la selalu dapat bergambar dan berposing sakan. Sambil bekerja we must have happy life. Baru kita rasa berbaloi dengan apa yang kita lakukan. Dari sibuk bekerja nak cari duit tapi hidup tak happy because takde life yang menarik yang kita nak kongsikan.. 

Alhamdulillah.. Selesai Majlis Ulangtahun, bersiap untuk pulang ke Melaka bertemu dengan my hubby and my baby with smile =)

Be part of us in GREEN LEADERS GROUP
Do contact me 010-2311031 @ www.facebook/chempaka.mohddin

No comments:

Post a Comment