Monday, 24 December 2012

Journey to GLAM

Assalamualaikum..

Last Friday, 21st December.. me with my husband went to GREEN LEADERS ACADEMY MALAYSIA (GLAM) di Persiaran Zaaba TTDI untuk timba ilmu dalam business.. this time berbeza skit coz we all riding superbike. Tak apa lah, terpaksa tinggalkan lil Rara sekejap sementara dia masih kecil dan belum faham apa2.

Mama dan baba berkorban untuk 2 tahun ni supaya 20 tahun lagi Rara tak aju soalan pada kami, kenapa mama and baba ni asyik keja je?? thats why we all tak nak tunggu, tengok dan takut untuk buat business..!!

Apa2 pun thanks to my hubby.. very good supporter..!!


Malam tu hujan sangat lebat sampai banjir area Shah Alam. Berbekalkan baju hujan, kitorang selamat sampai class.. sangat teruja tengok pintu class ni.

 Special class malam ni we talk about BIO-VELOCITY SLEEP MATE.. Hmm.. apa tu?


nak tau kena baca kat produk..tapi memang best la.. kalau nak dapat tidur bekualiti, elakkan process penuaan dengan cepat, elakkan anak2 kecil kena serangan asma boleh dapatkan BVSM ni k..

Biasa la, after class we meet our leaders untuk bincang about our business.. Best business teamwork ni, they are always there to guide, to help us to be like them.


Me with DDM Naemah Wahab from Terengganu.. di class inilah kami bertemu, berkumpul, belajar dan kejar impian. Walaupun sebelum saling tak mengenali tapi business ni menjadikan kami rapat dan akrab.

Best kan.. kita dah tau jalan dan hala tuju kita dalam hidup. kita just BERUBAH dan BERTINDAK..!! apa2 pun GLAM memang the best..!!!

 www.about.me/chempakamohddin



No comments:

Post a Comment