Tuesday, 25 December 2012

Naemah Wahab, who is she?

Assalamualaikum..

DDM Naemah Wahab.. Berumur 27 tahun, tinggal di Terengganu, masih muda, punya banyak impian.. Insan ini sangat dikagumi..


Kenapa hari ni I nak cerita about DDM Naemah? Ok, actually she is my mentor. we all saling tak mengenali sebelum ini, but why beliau sangat giat membantu business partner untuk sampai ke destinasi SUCCESS dengan cepat?

Sekarang beliau memperolehi 5 figures income dalam Premium Beautiful Business. Financial freedom, siapa yang tak nak kan? Ini lah kekuatan GLG. we all saling membantu dan di latih untuk menjadi mentor yang BERJAYA. Hari ini beliau menjadi mentor I, suatu hari nanti I pasti menjadi mentor org lain pulak. So, teamwork ini ada sentiasa berkesinambungan.

Berbalik pada DDM Naemah, beliau sudah berkahwin dan punya seorang anak lelaki.. happy family la..
but why she wants to run this business? because she is a senior Engineer in Petronas Kerteh.. What is the relation between both of them??


Semua orang tahu, engineering field adalah satu bidang yang kritikal.. kerja tak tentu masa, sometimes tak ada masa pun untuk suami dan anak. kalau ikutkan pendapatan beliau dalam career ini, beliau tak perlu buat business pun. Tapi kenapa beliau buat, dengan bersungguh2 pulak tu.

DDM Naemah pernah bgtau I, masa mula2 nak buat business dulu beliau langsung tak mendapat sokongan dari suami. Beliau langsung tak mendapat galakan, tapi beliau ketepikan semua alasan and always keep going. Sehingga lah beliau menunjukkan bukti demi bukti kejayaan beliau dalam tempoh 1 tahun sahaja.


Siapa kata wanita berkerjaya tak boleh buat business?? DDM Naemah dah buktikan..!! In Shaa Allah tahun depan beliau akan diraikan sebagai CDM, pangkat tertinggi dalam business ni with income RM40k monthly.

Dan beliau dah pun layak mendapat car fund dari company dan hadiahkan sebuah wolkswagen scirocco buat suami tercinta. Lihat bagaimana wanita muda ini memberikan yang terbaik buat keluarganya.. Kita bukan mengejar kemewahan, tapi kita ingin melakukan yang terbaik dan cuba memenuhi impian orang2 yang kita cintai.. untuk suami, anak2 dan ibu bapa kita.


Impian beliau untuk melihat anaknya Umar membesar di depan mata hampir tercapai.. Bagaimana beliau lakukan ini? kerana beliau dibantu oleh mentor, dan beliau menjadi mentor terbaik untuk membantu rakan kongsi yang lain.

In Shaa Allah I pun akan ikut rapat2 jejak langkah beliau.. " SHINING DIAMOND "

Lets start with premium beautiful business..

call/sms : 010-2311031
whatsapp: 014-9739886
www.about.me/chempakamohddin