Sunday, 17 February 2013

Bawa Mak Jalan-Jalan

Assalamualaikum..

Today nak share sedikit happiness when I dapat bawa mak keluar jalan2 on last Thursday.. walaupun sekejap jek. Terpancar jugak kegembiraan pada wajah mak bila I cakap " Mak, teringin nak makan prosperity burger la.. Jom kt mkn kat luar"

Kebetulan hari tu my hubby on leave, so we make use every hours balancing business and bonding time with my family. Actually petang tu hujan.. tapi still nak jugak pergi bawak mak jalan2.


Since sampai tu lebih kurang 2.30pm kan, we all pun dah memang lapar sangat2.. So we all pun serbu and terkam Mc Donald..!!!



Tercapai hasrat nak makan prosperity burger.. Rara pun seronok la.. selalunya makan bubur nasi kat rumah, hari tu makan bubur ayam McD. My mom tak berapa suka makan daging, so I bought her chicken prosperity.. yummy..

Pas makan we all perform Solat Zuhur and buy several stuff for Rara mcm stokin, pampers and so on.. yang ni tak dapat nak ambil gambar coz masa ni my lil Rara agak mengamuk2 sikit.. hehehe.. mengantuk nak tidue while mama and baba love shopping.

After Rara dah tidur we all turun ke bahagian Groceries untuk cari sikit barang dapur.. Biasa laa.. mak2 mesti suka barang dapur kan..



Lepas shopping2 tu we all pun gerak balik. Memang la nampak simple je tapi we have quality time together yang bukan semua orang dapat. So, see you in the next story..


No comments:

Post a Comment