Wednesday, 27 March 2013

Hanis Haizi on Harmoni, Hijabista and Intrend

Assalamualaikum w.b.t

After my mentor CDM Hanis Haizi appear in Nona magazine.. appear in Bella Awards as a representative of Hai-O Marketing, appear in Bella Ntv7.. This time she was appear in Harmoni, Hijabista and Intrend Magazine.


Majalah Harmoni Edisi Mac


Majalah Hijabista Edisi April

Intrend Edisi April

Wajah usahawan wanita berjaya dalam Intrend

For those yang belum dapatkan majalah ni, dapatkan cepat.. memang best dapat info rahsia kejayaan, kecekalan dan kegigihan semangat beliau dalam meneruskan perniagaannya. From nobody to somebody, from zero to hero..!!!





Sunday, 24 March 2013

Tangan Kanan Ambil Bonus, Tangan Kiri Ambil Tanggungjawab

Assalamualaikum olls...

Pelik ke tajuk entry kali ni?? Bagi we all tak pelik la, dah biasa dan dah tahu apa itu TKAB, TKAT. hehehe...

Before I teruskan.. I panjatkan syukur yang tak terhingga kerana dipertemukan jodoh dengan bisnes ni yang sememangnya sangat2 berbeza dengan network marketing busines yang lain. Kenapa? Apa yang lain? bukan semua MLM tu sama ke?

Beberapa tahun dulu memang gempar kan.. banyak usahawan bisnes MLM yang dianiaya.. di tabur janji2 manis masa mula2 pelawa join bisnes, at the end.. di biar terkontang kanting keseorangan dan produk tak habis dijual. "Upline sedap2 makan bonus hasil usaha downline"

Itu adalah hakikat yang semua orang tahu, apa sebenarnya bisnes MLM.. semuanya NEGATIVE, NEGATIVE dan NEGATIVE. 

Oleh sebab itu, Syarikat Hai-O Marketing menganjurkan pelbagai seminar bimbingan dan tanggungjawab terhadap rakan kongsi untuk sama2 berjaya dalam perniagaan. We all di Green Leaders Group di bawah pengasas CDM hanis Haizi mengambil pendekatan yang POSITIVE dalam bisnes ini.. 

Kita sangat bertuah bernaung dibawah 2 empayar besar ini, yang rata2 memberi peluang kepada 90% bumiputera untuk menjadi usahawan berjaya..!!!


WE ARE GLAMPRENUER

Sewaktu menerima Anugerah SM/SSM

Sewaktu menghadiri GLAM class baru-baru ini menerima bimbingan dari pemimpin yang berjaya

Syukur ya Allah.. kami di GLAM di ajar untuk memikul tanggungjawab terhadap rakan kongsi, jangan pernah membiarkan rakan kongsi keseorangan, sentiasa turun padang membuat pemantauan, bimbingan dan bantuan.. pegang tangan rakan kongsi kuat2 dan tarik mereka naik ke atas..!! Itu concept kami di GLAM..

Tak dinafikan.. ada segelintir people mempersoalkan BONUS yang diperolehi oleh peringkat atasan hasil dari jualan atau usaha peringkat bawah.. tapi cuba kita ambil dari side yang positif.

1) Kebanyakkan pemimpin datang dari pelbagai negeri, datang turun padang untuk membantu anda, costing kan? dari segi travelling, hotel dan sebagainya..

2) Sesi memberi ilmu, personal touch.. perbincangan masalah dan sebagainya.. pemimpin beri dengan PERCUMA..!!!

3) Sometimes pemimpin sendiri pergi jumpa client anda, case client dari negeri jauh, kebetulan ada pemimpin terdekat. Anda ambil masa pemimpin bersama anak2nya, masa rehatnya.. dan itu pemimpin bantu dengan sangat berbesar hati.. kerana itu tanggungjawabnya.

4)  24-7 pemimpin bersedia menggunakan kredit telefon untuk bantu anda bercakap dengan client anda, sometimes anda stress dan pemimpin tak langsung berkira2 untuk telefon anda memberi kata2 semangat, mencari jalan penyelesaian tanpa meminta ganti pun kredit telefon itu.

Itu lah BONUS yang dibayar oleh company untuk pemimpin2 anda yang tidak pernah jemu dah putus asa membantu anda.. Jika kita semua sedar akan benda ni, rasanya kita nak mempersoalkan tak BONUS yang pemimpin dapat?

We all di GLAM bukan lah type "Goyang kaki dapat duit". Kalau our leaders macam tu, I don't think yang our group boleh berkembang besar in just 4 years.

Siap our leader Hanis Haizi keluar 4 majalah, appear di televisyen 3 kali only in 2 months...

Kita kena belajar menerima pembaharuan dalam industry, Walaupun sebelum ni sejarah bisnes MLM pernah berada di "dark zone" kita tak boleh anggap sampai bila2 pun bisnes MLM kerjanya menganiaya dan menipu orang.



Dalam setandan pisang, tak kan lah semuanya busuk kan... dan itulah resepi kejayaan kami di Green leaders Group. 

Secara kesimpulannya.. Bonus yang pemimpin dapat bukan lah dari hasil usaha anda, tapi hasil usaha bersama yang dibayar oleh syarikat.. Apabila anda berjaya, pemimpin anda cuma tersenyum bangga dapat melaksanakan tanggungjawabnya membimbing anda dan hanya dapat ucapan: 


"terima kasih leader" 



Tuesday, 19 March 2013

My New Team Member Sharifah Nurashikin

Assalamualaikum wbt...

How are you today?? Wah.. English day ke? hehe.. well, I nak story sikit lah kisah last week di mana I buat meeting with my business partners.. Kebetulan ada seorang new biz partner yang I belum pernah jumpa lagi.. I ni suka bila biz partner hulurkan tangan minta dibimbing, means mereka memang mengharapkan kita untuk bawa mereka ke destinasi yang mereka inginkan. 

Thats what I learned.. Apabila kita berkongsi, memberi dan dan tidak lokek ilmu, maka setiap hari2 kita akan datang ilmu2 yang baru. Apabila kita membantu memudahkan urusan orang lain, In Shaa Allah.. Allah juga akan mempermudahkan urusan kita.. I believe in that phrase.. hihihi

After I dapat call dari my biz partner, and urgently I decide to go and meet them. They need personal touch, motivation and I give them power up session.. Dah macam motivational speaker pulak.. but, who knows.. 1 day I will be the one.. hihihi.
I love to choose public transport rather than driving.. hehehe..!!
At that time dah petang dah dalam pukul 3pm macam tu.. Tak apa lah, biz partner punya pasal kan.. I am willing to sacrifice my time yang beberapa jam tu.. just to make sure yang mereka meningkat maju..hehehe.. 


Meeting sambil having cakes and coffee.. best kan..
Me with SM Zuriyal Hanim with panasonic uniform and her new agent


Introducing Sharifah Nurashikin from Rawang, Selangor.. Still young but having self-courage to success, have positive thinking about network marketing. She said, sementara masih muda, belum berkahwin dan belum mempunyai komitment yang tinggi she wants to be somebody yang boleh menjadi kebanggaan semua orang.


My bakal SSM Hanim.. we are fight together, enjoy our business and dreams the best life.
There is no excuse to achieve success. Even baru balik kerja, sanggup datang jumpa leader dengan uniform.. Bawa anak sekali pulak tu, demi ilmu, demi guidance. 

People out there yang nak jadi like us, lets have wonderful and beautiful journey with us in Green leaders Group. 


Contact me: 010-2311031 or whatsapp: 014-9739886
facebook: www.facebook.com/chempaka.mohddin



Wednesday, 13 March 2013

Maisarah Ibrahim TOP Leader

Assalamualaikum w.b.t

Ok ladies.. hari tu I dah cerita dan tee up serba sedikit about our beloved CDM Hanis Haizi kan.. today I nak share pulak with uolls kisah hidup my TOP leader CDM Maisarah Ibrahim yang mungkin ramai yang belum kenal dan tahu.

MAISARAH IBRAHIM

Crown Diamond Manager Maisarah Ibrahim
Actually kak Mai is my first direct CDM. Kak Mai tidak pernah lokek ilmu. Walaupun tangga kedudukan I dan kak Mai agak jauh, tapi kak Mai tak pernah ketepikan kami dan menyerahkan kami bulat2 pada direct leader. Thats is something yang we all belajar dalam GLAM untuk pegang tanggungjawab.

My 1st personal coach with CDM Maisarah Ibrahim in Melaka.
Go CDM Program - Diamond Seminar
Kejayaan tak datang bergolek tanpa usaha.. Jom kita lihat disebalik kejayaan yang kak Mai capai sekarang, terselit kisah hidup yang suatu ketika dulu beliau sendiri tak pernah termimpi untuk berdiri di tempatnya sekarang.

Here the story begin..
************************************************************


Asalnya mai memang from family yang susah..pendek kata hidup kat KL ni duduk setinggan la dari kecil sampai masuk University...

kampung paling glamour kat KL tawww...!!!kekekeke...


ini la rupenye rumah mai dulu..time ni masa nak pindah ke PPR dah...skarang ni dh jadi hutan tempat ni di tgh2 KL...andai kata kerajaan nak buat rumah kat kawasan ni...x kisah la bape juta...mai pasti akan beli...sbb sentimental value tempat mai membesar ni takde nilai nyaa...;-)



seribu satu kenangan

so..pendek kata...bila dh masuk University tu rasa memang dah best la...dpt bangga kan family...insyaAllah nk bg yg terbaik blaja rajin2 supaya dpt kerja bagus and gaji bagus utk bantu family...and Alhamdulillah mai dpt kerja dekat company yg bagus dgn gaji yg agak bagus pd masa tu...bfore mai habis study lagi dh dpt kerjasyukur sgt2....

after 2 years of working in private sector..i'm getting married..alhamdulllah tercapai hajat kami nak kahwin setelah berusaha keras carik duit nak kawin...!!!kekekeke...!!!


i enjoy my life so much..happy la..kata kahwen kan..!!! every month dpt blanjer family sket2...
we all jalan2...balik kampung...keluar dgn kwn2..bayar kete kancil ku....and cukup bayar insurance and nk shopping sket2...and byr hutang ptptn n etc....semua dgn gaji 2k...!!

si kancil biru ku....

right after getting married...mai dpt kerja in Government sector..mula2 malas nk pergi sbb dh ok dah kerja yg ada..cuma bila pikir2 balik its time utk berhijrah ke tempat lain kot...ubah angin..and gaji pun boleh tahan jugak..

and 6 mths after marriage i'm pregnant...yeay..!!

humairah during her 6mths...

bapak sejati...heheh.

we all jalani hidup kami mcm biasa...balik kerja..masak...malam makan sama2 golek2 depan tv sama2 pastu tido...esok g keje...takde apa yg lain...hari2 saban tahun rutin yg sama...


Cuma after Humairah lahir...ada kesedaran jugak la pada mai..since komitment dh bertambah and i got plenty of time during kat tempat kerja..i've started an online business...just utk xtra income mula2 starts from Ebay sampai la wujudnya shoppingwithlily..selling those branded stuff from usa...thanks Lin...yg byk bantu mai masa mula2 nk start online business...byk bg idea kat mai n etc....and byk bg kerjasama pd mai...and thanks to customers yg sgt byk bg support pd mai....sampai boleh dpt byk loyal customers...amin.

After 1 year kami dikurniakan lagi sorang anak...
Haziq...alhamdulillah syukur dpt sepasang...memang sangat2 happy...


happy family...!!

tapi hati dh mula risau masa tu...of course..commitment dah bertambah2 double triple..fikir insurance anak..saving...keselesaan yang kita mampu nak bagi....belum campur keperluan2 asas mcm susu,pampers,baby sitter n etc.kerja still sama je..naik rm90 setahun...!!!serious ngeri.....business online yg ada agak x mencukupi 

so...nak di jadikan cerita dan takdir Allah...one day masa dlm pantang Haziq...i browse Hanis punye blog..i came across satu entry...x ingat dah entry tu....hanis ada mention business apportunity..so...sparks my interest....mcm nk tau je biz apa...so mai terus ctc hanis..Alhamdulillah hanis x mention pun pasal business Premium Beautiful Corset ni sebelum nk jumpa mai sbb mungkin if dia dh mention awal2...maybe mai menolak utk jumpa sbb business ni agak glamour jugak di kalangan officemate kat PPj tu....basically dh tau sket2 and mai memang pengguna PB ni sejak sebelum kahwin lagi....

Alhamdulillah....after few discussion with my husband...i decided to venture into this Premium Beautiful Business..!!why..??? sebab we are doing it ONLINE...yup..!!and alhamdulillah dgn bermula nya langkah pertama...NOW...i was one of the Premium Beautiful top agent in Online Based


and syukur alhamdulillah again...day by day...i'm doing this business dgn penuh keazaman...kesungguhan after 1 year i decided to leave my job as an Engineer in Perbadanan Putrajaya..coz i want to focus to my business and family...

after 1 year of doing this business full time..kami dikurniakan sorang lagi cahaya mata yang sgt comel dan sgt unik....maybe dia jadi unik sbb mai pregnant kan dia memang masa tgh All out buat business...masa tgh berperang nak stabilkan dan build up rakan2 kongsi...masa tgh fight utk swiss n etc...



our happy family during raya 2011

after almost 3 yrs in this business...here i am...




I like this photo of me and mai, reminded me of our journey in this business together... Masa zaman2 awal buat business , bawak bag laptop beroda kat ofis lama mai! And her friends just gelakkan kami... But now After almost 3 years in this business.. Im very proud of US! Look where we are NOW. Alhamdullilah may Allah blessed this wonderful relationship ;) -hanis-

and Alhamdulillah mai dijodohkan dalam business ni dgn Hanis..
thanks babe...Allah je yg tau apa yg ada dlm hati kita masing2...

full time premium beautiful businesswomen, with solid 5 figure income mthly. specialized in online marketing and helping others to develop the premium beautiful business 
************************************************************************************

Tak kenal maka tak cinta kan.. Thats the story behind the successful. Kalau kita punya impian besar, tiada apa pun yang mustahil. Apa yang penting adalah diri kita sendiri, bagaimana kita nak ubah hidup kita dan beri kehidupan yang lebih baik buat keluarga, kawan2 dan orang di sekeliling kita.

Masa 1st time I baca kisah kak Mai ni, I sampai menitis air mata.. Sebab terharu dengan kegigihan kak Mai dalam bisnes ni. In Sha Allah.. moga kisah ini dapat memberi inspirasi buat kita semua kerana Kak Mai tak pernah mendengar cakap negative orang tentang bisnes ni.. She is "just do it" person..!!!

Saturday, 9 March 2013

Bella Awards 2013 NTV7

Assalamualaikum..

Hai ollss.. bertemu lagi.. hihihi.. tak jemu2 kongsi cerita hangat with uolls kan. Kali ni apa pulak? ok entry kali ni I nak share tentang Bella Awards, ala.. Awards yang pertama untuk iktiraf wanita tu.. Penaja utama Bella Awards ni of course our company yang kukuh lagi mantap Hai-O Marketing Sdn Bhd..

 Bangga uolls tau.. compony yang selama ni dah 20 tahun bertapak di Malaysia, dah bantu naikkan ekonomi negara, dah bantu ramai usahawan bumiputera meningkatkan taraf hidup.. Ini lah dia syarikat Multilevel Marketing yang ramai orang misunderstood tu.. hahaha.. menikam kalbu ayatku ini.

Bukan setakat our company jadi main sponsor, tapi our beloved founder of GLAM telah dipilih untuk mewakili syarikat ke majlis yang berprestij ini.. Siapa lagi kalau bukan CDM Hanis Haizi bersama suaminya CDM Razali Zain dan juga my direct CDM iaitu CDM Maisarah Ibrahim.


Haaa.. jemputan VIP gitu.. Ni masa they all bersiap2lah sambil memperagakan pakaian rekaan fashion designer terkenal Malaysia iaitu Dato' Radzuan Radzwill. GLAM kan??

CDM Hanis Haizi bersama CDM Razali Zain dan CDM Maisarah Ibrahim mewakili syarikat Hai-O Marketing ke Majlis Bella Awards  2013 

Our famous online celebrity CDMs bersama famous people Fazura, Hanis Zulaikha dan Dato' Radzuan Radzwill.

Sekeping gambar boleh memberitahu seribu satu cerita. Since uolls dah baca dan tengok sendiri uolls sajalah yang ulas cerita our journey in Green leaders Group. Its is something yang kita semua tak boleh nak ucapkan.. just 1 question, how can we make such beautiful journey, such a wonderful success in MLM company???
U may answer this...

Ok darlinggsss... kita bertemu di lembaran yang lain pula ya.. Sampai bertemu lagi.. Flying kiss from me, mmmuuuaaaahhh...

 

Thursday, 7 March 2013

Hanis Haizi in Bella NTV7

Assalamualaikum..

Yezza..!!! betemu lagi di coretan ini, still in HANIS HAIZI mode sebab bulan ni banyak sangat event menarik dan berprestij yang I nak kongsikan dengan uolls semua.

Kali ni short story about our beloved mentor dan pengasas GLAM yang baru2 ni live di Program BELLA NTV7.. Beliau berkongsi peluang perniagaan bersama Hai-O dan bagaimana wanita boleh transform diri sendiri ke arah yang lebih baik.. Kan wanita sekarang tunggak negara.. betul tak?



How gorgeous is our leader.. Baru berusia 29 tahun dan jadi usahawan wanita muda yang berjaya sekaligus menaikkan martabat kaum wanita dalam bidang perniagaan NETWORK MARKETING.

Siapa sangka.. dengan hanya menjalankan perniagaan jualan langsung, beliau boleh capai ke tahap ni? sekanrang dah menjadi ikon wanita di Malaysia kerana beliau salah seorang yang memperjuangkan konsep multilevel marketing atau MLM syarikat Hai-O yang selama ini di salahertikan oleh 90% orang di Malaysia.. 

Kalau MLM Hai-O ni asyik menganiaya orang je kan, rasanya Hanis Haizi boleh ke lahirkan 17 orang lagi seperti beliau dan buka Academy sendiri untuk semua wanita yang nak mula berniaga?? bukan kah itu peluang untuk mengubah taraf hidup ke arah yang lebih baik.. Kita tak boleh judge macam tu sedangkan kita belum pun mencubanya dan berusaha ke arah kejayaan.. Kalau busines tak jadi tu bukan lah dianiaya namanya.. tapi menganiaya diri sendiri sebab tak copy paste apa yang di ajar oleh leader yang dah berjaya macam Hanis ni..



Bestkan ditemubual macam ni.. suami beliau CDM Razali Zain pun bangga dengan kejayaan isterinya. We all sebagai anak didik beliau lagi lah bangga kan.. Lagi lah besar kami tanam impian nak berjaya seperti beliau.. Uhhuu.. tadi kata short story ek.. terlebih sudah..

Ok lah.. uolls kat luar sana, jom mulakan langkah pertama.. Lets be part of us in Green Leaders Group. Sure buka jalan untuk uolls tambah pendapatan dan impian besar..!!

Contact me: 010-2311031
Whatsapp: 014-9739886
Facebook: www.facebook.com/chempaka.mohddin





Tuesday, 5 March 2013

Hanis Haizi in Nona Magazine Mac 2013

Assalamualaikum..

Hai uollss.. Kembali bersiaran yaaa.. mungkin ramai lagi yang masih belum memiliki Majalah Nona edisi Mac 2013.. Siapa yang belum ada tu cepaaatttt..!!! Dapatkan sekarang..!! Kenapa?

Because my Leader/Mentor CDM Hanis Haizi secara exclusive ditemuramah dan tampil dalam majalah Nona kali ni. Before this dah pernah keluar majalah Nona sekali, Kali ni ada lagi.. Special kan this woman named Hanis Haizi..???
Kalau kita turn muka surat 64, we will see this..



Tajuknya i'm living my dreams.. memang gempak la.. usahawan wanita yang satu ni bukan lah calang2 orang. She is my mentor tau, pengasas Green Leaders Academy Malaysia (GLAM).

Mana ada majalah nak publishkan sembarangan orang kan.. ok, antara content dari page ni:


Itu antara cerita dari Hanis, kalau nak kenal lagi dengan beliau, jumpa depan mata, uolls contact I la.. I bawa uolls jadi sebahagian dari GLAM dan success seperti kami di GLAM.

Kalau uolls ada impian, besarkan lagi impian tu.. mesti kejar sampai dapat. Kita ikut macam mana mentor kita capai impian. Dulu lagilah.. Hanis buat sorang2 tanpa mentor, tapi beliau sanggup berkorban dan berkongsi bersama kami semua macam mana nak berjaya seperti beliau.

Rugi kan kalau tak ambil peluang.. Ada sesiapa yang nak hidup macam biasa2 je? Kenapa tak nak hidup jadi luar bisa? tak mustahil kan??

Yang penting ambil peluang dan teruskan berusaha seperti hanis..!!

Contact me to be one of GLAM team
HP: 010-2311031
Whatsapp: 014-9739886
www.facebook.com/chempaka.mohddin


Friday, 1 March 2013

Kerana Kau Anakku

Assalamualaikum..

Apa khabar uolls hari ni? Hopefully semua ok, this weekend mesti banyak plan yang uolls dah susun untuk uolls spend with family kan? Ok.. Kenapa entry I kali ni macam lain jek kan.. Sebenarnya I nak share with all of you, rata2 ibu2 zaman sekarang berkerjaya kan. Dah tak banyak masa nak bersama dengan anak2..


Bagi I sendiri la kan, I prefer kerja keras sementara anak masih kecil, sementara anak baru sorang, sementara anak belum tahu apa2, sementara anak belum pandai meminta itu dan ini, sementara anak belum tau mencari kawan2 di luar.

Tak kira la apa pun pekerjaan yang kita buat sekarang, pernah tak kita terfikir.. selama mana kita nak berkerja dan meninggalkan anak kita di bawah jagaan orang lain? Macam I sendiri pun, Asben I ni jenis kuat kerja.. Kadang2 kerja fogging sampai malam, bila berlarutan berhari2 I memang perasan yang lil rara tak berapa nak mesra dengan baba dia, kadang2 mintak dukung pun tak nak. Baby 10 bulan pun dah tau siapa yang dekat dan siapa tang jauh dengan dia. Kalau budak 10 tahun apatah lagi kan?

Thats why I choose buat bisnes online kat rumah. I boleh berkerja dengan masa fleksibel, boleh tengok anak membesar depan mata tapi tiap2 bulan still dapat income 4 angka sebulan. Sometimes ada orang tak perasan, dan merasakan penting kena kerja ni nak cari duit.. sampai busy dan tak ada masa nak buat side income, sedangkan side income jugak bantu kita cari duit kan?


Rasanya mampukah kita? Sejujurnya I cakap, I sendiri pun belum memiliki rumah sendiri dan belum ada kereta sendiri. Thats why I tanam impian untuk semua ini, untuk kehidupan. 

Ok lah, sebab anak lah I buat bisnes ni.. uolls kat luar sana yang berkerjaya pun boleh. Sekejap je tinggalkan anak, bila kita tengok simpanan yang kita dapat buat untuk anak2, kita tahu anak kita selamat. Bayangkan kalau kita tak ada nanti, apa yang kita tinggalkan untuk mereka, duit atau hutang?

Jangan jadikan anak sebagai alasan atau penyebab kita tak boleh buat bisnes, "anak tak ada orang nak jaga" atau "I dah banyak habiskan masa dekat ofice, I tak nak komitment lain dan spend time dengan anak2" seolah2 macam kita salahkan mereka.. seolah2 kita cakap, "sebab kau lah mama tak boleh buat bisnes.." tak patut kan..

Kalau la anak kecil tu boleh bercakap, mesti anak akan cakap "mama ni asyik duduk rumah je, keluar la cari duit lebih sikit.. kami pun nak merasa senang jugak.."

Jangan sampai bila anak dah besar and dah sekolah, anak kita cakap dengan kita, "mama, bestnya jadi anak orang tu.. mak dia bawak kereta besar, belikan dia macam2, bawak dia pergi jalan2 luar negara"


Kalau anak kita duk admire kat parents orang lain, apa kita rasa? kita ni siapa?

Bisnes ni online, senang je.. even I sendiri pun banyak habiskan masa kat rumah je. Kadang2 je keluar pergi fitting customer, jumpa client.. Kalau keluar dari melaka biasanya I akan bawa asben dan anak sekali sebab lepas selesai semua, I akan bawa diorang jalan2 di KL ke, Kuantan ke.. kan seronok tu.. Tak susah pun kan..

Kita cuma perlu berkorban sedikit masa dalam 1-2 tahun sahaja untuk berkerja keras dalam bisnes ni sehingga kita mencapai tahap tertinggi dan success dalam perniagaan. dan ramai kawan2 I yang buat bisnes ni dah berhenti kerja dan jadi surirumah sepenuh masa. I don't think ada orang yang suka sangat pergi kerja rather than jadi surirumah dan main2 dengan anak, betul tak?

Hihihi.. panjang nya I celoteh dalam entry kali ni.. bukan apa, saja nak share.. apa yang I rasa perlu sebagai seorang Ibu.. sebab apa yang kita buat sebenarnya adalah "KERANA KAU ANAKKU"