Thursday, 7 March 2013

Hanis Haizi in Bella NTV7

Assalamualaikum..

Yezza..!!! betemu lagi di coretan ini, still in HANIS HAIZI mode sebab bulan ni banyak sangat event menarik dan berprestij yang I nak kongsikan dengan uolls semua.

Kali ni short story about our beloved mentor dan pengasas GLAM yang baru2 ni live di Program BELLA NTV7.. Beliau berkongsi peluang perniagaan bersama Hai-O dan bagaimana wanita boleh transform diri sendiri ke arah yang lebih baik.. Kan wanita sekarang tunggak negara.. betul tak?



How gorgeous is our leader.. Baru berusia 29 tahun dan jadi usahawan wanita muda yang berjaya sekaligus menaikkan martabat kaum wanita dalam bidang perniagaan NETWORK MARKETING.

Siapa sangka.. dengan hanya menjalankan perniagaan jualan langsung, beliau boleh capai ke tahap ni? sekanrang dah menjadi ikon wanita di Malaysia kerana beliau salah seorang yang memperjuangkan konsep multilevel marketing atau MLM syarikat Hai-O yang selama ini di salahertikan oleh 90% orang di Malaysia.. 

Kalau MLM Hai-O ni asyik menganiaya orang je kan, rasanya Hanis Haizi boleh ke lahirkan 17 orang lagi seperti beliau dan buka Academy sendiri untuk semua wanita yang nak mula berniaga?? bukan kah itu peluang untuk mengubah taraf hidup ke arah yang lebih baik.. Kita tak boleh judge macam tu sedangkan kita belum pun mencubanya dan berusaha ke arah kejayaan.. Kalau busines tak jadi tu bukan lah dianiaya namanya.. tapi menganiaya diri sendiri sebab tak copy paste apa yang di ajar oleh leader yang dah berjaya macam Hanis ni..



Bestkan ditemubual macam ni.. suami beliau CDM Razali Zain pun bangga dengan kejayaan isterinya. We all sebagai anak didik beliau lagi lah bangga kan.. Lagi lah besar kami tanam impian nak berjaya seperti beliau.. Uhhuu.. tadi kata short story ek.. terlebih sudah..

Ok lah.. uolls kat luar sana, jom mulakan langkah pertama.. Lets be part of us in Green Leaders Group. Sure buka jalan untuk uolls tambah pendapatan dan impian besar..!!

Contact me: 010-2311031
Whatsapp: 014-9739886
Facebook: www.facebook.com/chempaka.mohddin





No comments:

Post a Comment