Tuesday, 5 March 2013

Hanis Haizi in Nona Magazine Mac 2013

Assalamualaikum..

Hai uollss.. Kembali bersiaran yaaa.. mungkin ramai lagi yang masih belum memiliki Majalah Nona edisi Mac 2013.. Siapa yang belum ada tu cepaaatttt..!!! Dapatkan sekarang..!! Kenapa?

Because my Leader/Mentor CDM Hanis Haizi secara exclusive ditemuramah dan tampil dalam majalah Nona kali ni. Before this dah pernah keluar majalah Nona sekali, Kali ni ada lagi.. Special kan this woman named Hanis Haizi..???
Kalau kita turn muka surat 64, we will see this..



Tajuknya i'm living my dreams.. memang gempak la.. usahawan wanita yang satu ni bukan lah calang2 orang. She is my mentor tau, pengasas Green Leaders Academy Malaysia (GLAM).

Mana ada majalah nak publishkan sembarangan orang kan.. ok, antara content dari page ni:


Itu antara cerita dari Hanis, kalau nak kenal lagi dengan beliau, jumpa depan mata, uolls contact I la.. I bawa uolls jadi sebahagian dari GLAM dan success seperti kami di GLAM.

Kalau uolls ada impian, besarkan lagi impian tu.. mesti kejar sampai dapat. Kita ikut macam mana mentor kita capai impian. Dulu lagilah.. Hanis buat sorang2 tanpa mentor, tapi beliau sanggup berkorban dan berkongsi bersama kami semua macam mana nak berjaya seperti beliau.

Rugi kan kalau tak ambil peluang.. Ada sesiapa yang nak hidup macam biasa2 je? Kenapa tak nak hidup jadi luar bisa? tak mustahil kan??

Yang penting ambil peluang dan teruskan berusaha seperti hanis..!!

Contact me to be one of GLAM team
HP: 010-2311031
Whatsapp: 014-9739886
www.facebook.com/chempaka.mohddin


No comments:

Post a Comment