Friday, 5 April 2013

Demam Shanghai FREE trip Menjadi-jadi

Assalamualaikum uolls..=)

Final stage telah pun tiba..!!! Masih sempat lagi uolls if nak penuhkan seat dalam flight ke Shanghai nanti.. Actually pakej Shanghai ni dah dibuka sejak Januari lalu, will be closed on 30 April 2013..


Still ada masa lagi uolls nak pergi nih..!!! sebab trip ni PERCUMA..!!! Trip bertaraf 5 star selama 5 hari dan 3 malam.. Just imagine anda menjejakan kaki ke tempat2 ini.. =)




Buat bisnes dengan Green Leaders Group memang best sangat, just imagine trip baru2 ni ke London Paris kan.. General Manager Hai-O tambah lagi extra 3 hari untuk GLAM terus bercuti.. dan ini tak ada dalam group lain.. Can u see betapa pentingnya our group dalam Hai-O???

Amazing kan.. So make sure uolls mesti jejak kaki ke shanghai k.. Nak tahu macam mane? Do contact me NOW..!!!


010-2311031 or whatsapp 014-9739886
www.facebook.com/chempaka.mohddin

No comments:

Post a Comment