Monday, 6 May 2013

Bio Velocity Sleep Mate

Assalamualaikum =)

Siapa pernah dengar or pernah tahu about BV Sleep mate? Today I nak share about this product, why?? because I sangat teruja dengan hasil jualan seluruh Malaysia sehingga demand exceed supply. Amazing kan??? Even I sendiri di Melaka dah berkali2 check dengan HQ Melaka branch, They all still kekurangan 200 unit based on order.. Fuuyyoooo..!!!!

Apakah yang sangat bestnya BV sleep mate ni? Ok.. I story mory the morning glory kat uolls la ye.. Actually pelapik tilam BV ni so special untuk mendapatkan tidur yang berkualiti based on keseimbangan medan tenaga manusia.


Sangat penting kan.. Manusia menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur. So, tidur dan rehat yang berkualiti adalah sangat penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Sebab hari2 kita perlu rolling tenaga kita kan.

Bukan setakat dapat tenaga dari makanan tapi jugak dari tidur yang berkualiti. Cuba kita tengok dalam masa 24 jam, bagaimana masa kita dihabiskan?


Even ada yang rasa tak cukup pun masa nak tidur.. Sekarang ni memang tak pelik lah kalau ade orang tidur 3-4 jam sehari je sebab terlalu banyak komitment kerja. Kalau setiap hari macam ni maknanya tahap kesihatan kita sangat bermasalah walaupun kita tak rasa pun yang kita ni sakit.


Walaupun kt tahu ia hukum semualajadi, tetapi sebaiknya kita elakkan dari mendapat sakit sebelum kita meninggal dunia. Kajian menunjukkan 87% kematian adalah disebabkan penyakit. 

KEPENTINGAN TIDUR




Dari bayi hingga lah warga emas.. TIDUR ITU PENTING tapi, walaupun kita tidur 8 jam sehari, adakah tidur kita berkualiti? adakah kita mendapat rehat secukupnya? dan adakah tenaga kita pulih kembali???

FAKTOR PENGARUH KESIHATAN


BAGAIMANA BV SLEEP MATE BERFUNGSI??





BV Sleep Mate membantu memperbaiki frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. 

Apabila kita bangun daripada tidur, kita berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

MANFAAT BERTERUSAN





Ujian klinikal dilakukan ke atas tumbuh-tumbuhan menunjukkan terdapat ransangan tenaga untuk menggalakn tumbesaran lebih cepat dan sihat.

 
Kesimpulannya, Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat". Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. 

Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.

Sebarang pertanyaan, atau berminat menjadi agent Bio Velocity Sleep mate, Contact me

Chempaka Mohd Din
010-2311031 or
Whatsapp 014-9739886
facebook: Chempaka Mohd Din
Instagram: chempakamohddin

No comments:

Post a Comment