Thursday, 2 May 2013

Master Selling Product Tuition: Zon Tengah

Assalamualaikum and hai..!!

Actually dah lama I nak update entry ni but today baru dapat collect photo from my GLAM member.. Ok.. This was the first time Tuition ni diadakan hasil dari idea dan kesungguhan my leader DSM Fatin yang berada nun jauh di Terengganu sana..


Macam yang uolls tengok kat pic yang atas ni kan, Master Selling Product Tuition ni diadakan pada 20 April 2013 yang lepas (lama dah.. ekekeke..) bertempat di Seremban.

So we choose the venue in the middle lah.. So those yang dari Selangor dan Melaka boleh datang dan tak lah rasa terlalu jauh.

Tujuan tuition ni di adakan adalah untuk beri ilmu, beri pendedahan kepada our team member supaya lebih master dan arif lagi pakar about our products.. Nampak tak, we all ni always together, always teamwork in what we are doing. So tak ada istilah tak pandai.. kita boleh belajar kan3...


Our emcee SSM Eni
Premium Beautiful Corset presented by SSM Suhaila Musa

Demo cara ukur badan dan cara pemakaian yang betul bersama SM Sharifah Nurashikin
Demo dan explaination about Biozone Food Purifier presented by me SSM Chempaka Mohd Din
Demo menggunakan ayam segar dari pasar yang mengandungi gumpalan asid lemak yang banyak
Gumpalan lemak dibakar.. Malangnya lemak ayam tersebut tak terbakar langsung.
Lemak ayam tersebut mengeras dan jadi kenyal macam plastik.. eeuuwwww...

HHaaaa... gitu.. we all berkongsi apa yang we all tahu kepada team members. Kami tak buat sorang2, kami buat bersama2. TEAMWORK makes thing possible. After tuition ni selesai, we all bergambar lah, of course..!!

Beautiful ladies in action
Aksi BEST yang terbaikkk
Teamwork
I think its time for us to change, get a happy life.. bring our career to the optimum level. Just do it.. Walaupun we all terdiri dari pelbagai latar belakang, we all boleh gather dalam majlis ilmu sebegini demi kejayaan dalam business.

Lets be part of GLAM.. U will know the GLORY, SUCCESS, RESPECT, LOVE and CARE between each other.

Chempaka Mohd Din
010-2311031 or
Whatsapp 014-9739886
www.facebook.com/chempaka.mohddin

No comments:

Post a Comment