Friday, 14 June 2013

J-Card day Jusco Aeon Ayer Keroh

Assalamualaikum uolls..

Nak tahu tak semalam actually I ada urusan di MBMB since Morning.. Then after selesai urusan my hubby suruh jalan2 di Jusco. kebetulan my Leader from Terengganu pun bagitahu nak jumpa I since she on the way from KL to JB. So I was decided nak tunggu my leader lah kan at Jusco. I rasa masa tu baru pukul 10 pagi kot, then I macam sangat pelik, why so many people today? queue berjela2 nak renew diorang punya J-Card.. Masa ni I lom dapat detect apa2 lagi tau.. but then I masuk dalam.. I terpandang.. jeng3..

chempaka mohd din jcard 1
Sale tu uolls.. nampak tak orang dah ramai since pagi lagi.
chempaka mohd din jcard 2
Handbags ni sale up to 70%.. mahu nya tak beli.
  Alahai... Ni memang feberet la kan.. SHOPPING..!!! tell me, siapa  yang tak suka shopping? lebih2 lagi Bonus tak guna lagi, borong betul2 lah kan.. I pun grab 1 handbag, blouses and pants.. 

Kebetulan memang nak cari handbag for my new business partner in June 2013.. So siapa rasa nak handbag FREE, jom buat business appointment.. I boleh share dengan uolls macam mane nak buat extra income and shopping tanpa rasa bersalah.. ekekeke...


Hihi.. muka penat tuh.. duduk sekejap while waiting for my leader call me. 
chempaka mohd din shopping blouse
Dua2 cantik kan.. grab je semua.
Get ready jumpa leader pulak.. puas hati dapat reward diri sendiri dengan merasa apa yang kita nak rasa pakai.. dapatkan apa yang kita rasa kita nak.. So jumpa leader adalah 1 kemestian, kalau bukan sebab selalu jumpa leader minta tips kejayaan, rujuk tindakan.. tak merasa kot apa yang I dapat sekarang dengan tittle "SURIRUMAH" huhuhu..

Chempaka mohd din meet naemah wahab personal touch (2)
We never put ourselves in distance.. Setting target RM100,000 sales a month.
Thank you so much my leader, walaupun preggy.. gagah meneruskan langkah datang dan singgah ke Melaka bertemu dengan I.. Pengorbanan bersama dalam kumpulan pas ti membuahkan hasil yang extraordinary..

Kesian U pening cari parking kat Jusco kan.. Maklum lah, J-Card.. for sure parking penuh..!!! but u did it.. coz U bawa niat nak bantu I bersama2 U.. TQ once again.. bakal CDM Naemah Wahab..

Ok.. whats next??? My hubby datang..!!! yeay..!!!

Dengan semangat waja I sambung shopping with hubby pulak.. Memang crazy sgopper lah we all ni, my hubby pun tengok sampai kata U ni macam tak ada hari lain jek. I cakap lah.. aah.. memanglah.. J-Card sehari je kan.. buat muka tak bersalah. My hubby actually tak kisah pun coz i tak mintak duit dia.. hehehe.. 

chempaka mohd din handbags
Beli 2 lagi???
chempaka mohd din dengan hasil tangkapan shopping
Bersama Hasil tangkapan.. termasuk lah shopping makanan2 kegemaran coz shopping sampai petang sampai tak ingat langung nak lunch.
Selamat sudah check in dalam kereta.. Kalau tak ni memang jadi barah.. hahaha... Bila terpandangkan PB and BB collagen tu baru la teringat nak kena post..

So setakat tu je lah activity shopping I semalam.. Bila nak J-Card day lagi ni????

No comments:

Post a Comment