Tuesday, 27 August 2013

SM SSM Awards II 2013

Assalamualaikum uolls..

Alhamdulillah kembali lagi berblogging.. still compiling several pictures masa raya, will update ASAP k.. but today I bukan nak story pasal raya tau, maklum laa.. raya kan tak habis lagi hehehe. Ok lah, ni lah I nak share with all of u about our big event last saturday (24/08/2013) which is SM SSM Awards kali kedua dalam tahun 2013 ni. Actually this is the 2nd time I receive the award which is award for Senior Sales Manager.

sm ssm awards GLAM

Sebahagian GLAM team.. Actually memang ramai sangat susah nak bilang.. we are hundreds in the hall, syukur kumpulan juga makin berkembang.

sm ssm awards chempaka mohd din dan diamondsisters
Diamondsisters yang menerima anugerah

sm ssm awards chempaka mohd din team
My team.. All of us are graduated engineering background
Jom kita tengok detik2 manis me and my team di atas pentas sewaktu penganugerahan sedang berlangsung.

sm ssm awards chempaka mohd din 3
Its me.. disaksikan ratusan usahawan Hai-O
sm ssm awards cik puan suhaila musa
Its my leader Cik Puan Suhaila Musa
sm ssm awards nor a'tiekah yunus
SM Nor A'tiekah Yunus
sm ssm awards saidatul hussain
Bakal SSM Saidatul Hussain
sm ssm awards zuriyal hanim on stage
SSM Zuriyal Hanim.. bakal Diamond Sales Manager
Alhamdulillah kan.. bak kata orang tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapalah yang tahu. Memang kita tak akan tahu selagi kt tak cuba lakukan, betul tak? dah buat baru tahu result dia.. So why takut nak cuba?? just do it.. Lagipun we have leaders yang sangat komitted, we have 5 CDMs in our team. Its a great achievement.. Jom tengok lagi.


sm ssm awards hanis haizi
6 Figure lady CDM Hanis Haizi 
sm ssm awards maisarah ibrahim
CDM maisarah Ibrahim.. Sangat happening like sisters
sm ssm awards naemah wahab dan roslida m jani
CDM Terengganu.. CDM Roslida and CDM Naemah
sm ssm awards fatin noraina dan naemah wahab
Gagah bersama di Pantai Timur DDM Fatin dan CDM Naemah
Walaupun mereka dah CDM dengan income puluh ribu, tak pernah lupa atau lepas pandang pada rakan kongsi yang baru nak bina platform terutama SM dan SSM. Thats the beauty of our group, our business. In Sha Allah will do the best, really inspire them. Lets see photo suka suki with my partners yang masing2 suka nak tunjuk bunga.. kikiki..

sm ssm awards chempaka mohd din dan suhaila musa

sm ssm awards chempaka mohd din dan zuriyal hanim

sm ssm awards chempaka mohd din dan nor a'tiekah yunus

sm ssm awards chempaka mohd din dan saidatul hussain

sm ssm awards chempaka mohd din dan khairul isma

Syukur.. segalanya berjalan lancar. Of course the happiest person is my hubby. Banyak pengorbanan nya dalam memastikan kejayaan I.. In Sha Allah apa yang kita usahakan ni berbaloi dan berkat..

By the way, those yang tercari2 nak buat side income, nak tambah pendapatan, nak kereta free, nak melancong free.. hehe.. this is the best platform. Bukti dah ada depan mata, so don't wait too long.. In sha Allah I akan mengiringi uolls pulak ke pentas nanti. So do contact me ya..


Chempaka Mohd Din
Call/Sms 010-2311031
@
Whatsapp 014-9839886
@