Monday, 9 December 2013

End Year Holiday: Prima Inland Resort Port Dickson

Assalamualaikum uolls..

Nak story and share sikit lah this is one of the place yang sesuai untuk family bonding. On 28 Nov lepas, my husband and I together with our lil princess having fun di Best Western Prima Inland Port Dickson.. Tempat not bad coz ade waterpark kat sana.

Suit dia memang best coz we all pilih family suite, 2 single bed with 1 king bed.

Best Western Prima Inland Port Dickson 1

Best Western Prima Inland Port Dickson

Haaa.. Best tak bilik dia, boleh lari2 giteeww.. Nak tengok waterpark dia tak? Jom..

Best Western Prima Inland Port Dickson 4






For me Prima Inland ni ok untuk waterpark ringan especially those yang nak bawa anak2 kecil main air sebab kat sini kurang extreme. Tiket ada 2 session morning and afternoon, RM35/session. So ok jugak coz kat sini ada 4 kolam. Tak strict sangat nak kena pakai swimming suit semua cuma ada 1 kolam saja yang memang kena pakai swimming suit because of safety reason.

Memang best sangat2 lah dapat spend time together, bonding pun makin kuat. Sangat2 bersyukur sebab diberi kemurahan rezeki untuk menikmatinya.. bukan semata2 murah rezeki dalam bentuk duit, tapi kesihatan yang baik.. keluarga yang bahagia.. anak yang cerdik dan sebagainya.. hehehe.. Kot nanti ada orang salah faham pulak, ekekeke...

Then malam hari we celebrate my birthday together having dinner in Kitchen Garden.. Tempat exclusive but pilihan makanan tak banyak, more to masakan kampung.







Best Western Prima Inland Port Dickson 1
 
Syukur alhamdulillah.. Seharian bersama family yang tak akan dilupakan, glad jugak nak share with uolls if uolls berminat nak pergi tempat ni boleh contact me coz I have the person incharge yang boleh bagi uolls the best room at the best price tau.. Till we meet again in another entry.. bye.!!

No comments:

Post a Comment