Wednesday, 9 January 2013

Premium Beautiful Short Bra

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Oleh sebab demand Premium Beautiful Short Bra sangat menggalakkan, so I nak share info regarding this miracle product. This is Short Bra punya packaging, very exclusive.

Premium Beautiful Short Bra sesuai dijadikan gift.. exclusive packaging

Actually long bra biasa boleh digantikan dengan short bra bila once a week kita cuci set corset kita kan..  I sendiri ada 1 set corset dan 2 helai short bra.. Kenapa I pilih premium beautiful berbanding bra lain?

Dulu I pakai Audrey dan Xixili yang memang kita tahu banyak choice untuk bra jenis cup besar.. maklum la, special edition.. haha.. Tapi pakai pun tak tahan lama.. paling lama pun setahun je.. these brand pun boleh kata mahal jugak, cecah ratus ringgit. Tapi at the end memang hampa la.. bra jadi longgar, besi bengkok dan sebagainya..

Ciri-Ciri Bra biasa di pasaran

Then after I deliver lil Rara, I start pakai PB 1 set.. mula2 I pakai long bra saja, tapi bila basuh mesti kena pakai bra biasa kan, memang rasa lain sangat2. PB lebih jitu dan mantap, menyokong breast dengan sangat padu tanpa besi kelulinya menekan breast.

Those yang breastfeed baby mesti tau macam mana sakit dan besar bila breast bengkak penuh susu.. Tapi bila I pakai bra PB memang lain, Walaupun breast bengkak penuh susu, tapi breast tak rasa sakit sebab besinya tak menekan breast, berada pada kedudukan yang tepat dan breast tak rasa berat dan jatuh.

Thats why I tak teragak2 nak beli short bra sebagai pengganti long bra waktu dicuci. Ini lah rupanya Short bra premium beautiful. Cup penuh, bra band yang lebih lebar, fabrik berkualiti, Far-infra red, keluli lentur yang tepat kedudukannya..



Jom tengok ciri-ciri istimewa Short bra dengan lebih terperici:



  • Disulami dengan FIR yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan pengedaran darah & kadar metabolisme. Di samping dapat meningkatkan keanjalan pertumbuhan payudara 
  • 3 keping jahitan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh & menumpukannya dikedudukan yang betol
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak & mengukuhkan kedudukan payudara
  • Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara & menyokong bahagian dada
  • Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian belakang dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan
  • Bentuk 'U' yang direka pada bahagian belakang dapat menonjolkan kontur badan yang menarik
  • Kuasa serapan yang baik sesuai untuk dipakai seharian
  • Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asal
  • Pad dada yang direka khas dapat membentuk payudara yang lebih mempesona & boleh di ubah
  • Rekabentuk yang elegan menonjolkan keunggulan product



So.. jom tukar kepada bra yang memang tepat untuk wanita. confirm uolls puas hati. Do caontact me for FREE trial and FREE consultation.

010-2311031
@
www.facebook.com/chempaka.mohddin