Tuesday, 15 January 2013

Traditional Engagement

Assalamualaikum wbt..

Last Sunday telah pun selesai majlis pertunangan antara my brother (abang ngah) dan jugak pasangannya Zulaiha.. Majlis ni simple tapi penuh makna.. Saudara mara dari Pahang and JB jugak datang.. Family I memang besar.. So event yang melibatkan family memang ramai la yang akan participate.. ni gambar masa we all baru2 sampai. Macam2 gelagat..








After semua dah dijemput masuk ke dalam rumah, maka bermulalah majlisnya.. barang hantaran dari pihak lelaki 7 dulang dan dari perempuan 9 dulang.





Selesai je perbincangan antara kedua belah pihak, tibalah masa untuk my mom sarungkan cincin pertunangan di jari manis bakal menantu ke-3 nya.. cewah.. and we all pun berposing posingan lah disisi bakal pengantin.





Jom tengok gambar suka suki selepas majlis.




Alhamdulillah.. segalanya berjalan lancar. Moga kalian kekal hingga ke jinjang pelamin.. Amin..