Saturday, 26 January 2013

SM SSM Awards 2013


Assalamualaikum..

Rasanya belum terlambat nak story with uolls tentang event yang berlangsung pada 20 Januari 2013 yang lepas iaitu majlis penganugerahan SM/SSM bagi pengedar yang mencapai tahap performance yang baik.

The best thing is.. I adalah salah seorang penerima anugerah pada hari tu.. Walaupun tak berapa sihat, menghidap conjunctivitis.. tapi semangat berkobar2 nak naik pentas tu yang buatkan I sampai jugak. Event diadakan di Dewan wawasan menara PGRM, Cheras.



Bestnya dapat anugerah pertama selepas 6 bulan dalam premium beautiful business ni.. Bukti pertama yang housewife macam I pun boleh berjaya.. Lepas ni banyak lagi kejayaan2 besar yang bakal di raih.. Gambar ni jauh kan? Jom tengok gambar lain yang agak dekat sikit.

Nampak tak mata yang bengkak tu.. huhu.. Masa ni ready to be on stage, Happy dan of course sangat bangga.

Gambar ni pulak sempat snap sebelum sampai ke Event. Oleh sebab mata sangat bengkak, so decide untuk pakai glasses sepanjang event berlangsung.

This beautiful blossom pink roses dihadiahkan oleh my leader DSM Fatin Noraina.. I love roses.. Thank you my dear leader.

I tak datang sorang.. of course my hubby and lil Rara pun ada sama meraikan penganugerahan ni.




Setia menemani di dalam dewan.. Baju yang dipakai oleh Baba dan Rara adalah hadiah dari I sempena majlis penganugerahan ini.. Both of them looks gorgeous.. hehehe...

Di sebalik kejayaan ini ada lagi orang2 penting yang sentiasa menyokong dan mendukung.. Always be there whenever needed.. Siapa? Mesti lah leaders.. Lets see them..

Sejurus selepas turun dari pentas, CDM Hanis menanti untuk mengucapkan tahniah buat kami.. Big thanks to CDM Hanis kerana menyediakan platform untuk kami menuntut ilmu percuma di GLAM

DSM Fatin yang diapit oleh CDM Nurul dan CDM Roslida

With CDM Maisarah Ibrahim yang always tampil menawan.

Lets see teman2 seperjuangan dari seluruh Malaysia yang turut sama menerima anugerah ini.
Agent from Terengganu

Team CDM Maisarah Ibrahim

Team DSM Fatin

Rakan seperjuangan yang terbang dari Sabah juga berpeluang naik pentas dan terima ucapan tahniah dari CDM Hanis

Alhamdulillah jugak coz my biz partner SM Hanim jugak berjaya hadirkan diri ke Majlis penganugerahan ni, untuk ambil aura leaders.. Pandai grab peluang sejak dari awal lagi.. Fighter memang akan cepat success..








Syukur.. Walaupun dalam keadaan yang kurang sihat, I mampu gagahkan diri untuk sampai, naik pentas dan terima anugerah ini. After this ada anugerah Diamond Nite yang sure lagi GLAM.

Those yang kat luar sana juga boleh capai seperti apa yang we all capai.. tak kira siapa pun anda.. berpelajaran tinggi atau tidak, berkerjaya atau tidak, berkaliber atau tidak, bertauliah atau tidak.. Jika anda berkeinginan tinggi untuk berjaya, anda pasti boleh lakukan. Apa yang perlu ialah keazaman, positive thinking dan bertindak untuk melakukanmya..

Takut, tunggu dan tengok sahaja kejayaan orang lain tidak akan membawa anda ke mana2.. Just remember.. Perjalanan beribu batu adalah bermula dengan langkah pertama.

Jadi ayuh mulakan langkah pertama kita dalam arena ini.. Be part of us with Green Leaders Group. We will guide you.. we will show you how to be like us in GLAM..!! Contact me at anytime:

010-2311031
@
www.facebook.com/chempaka.mohddin