Tuesday, 19 March 2013

My New Team Member Sharifah Nurashikin

Assalamualaikum wbt...

How are you today?? Wah.. English day ke? hehe.. well, I nak story sikit lah kisah last week di mana I buat meeting with my business partners.. Kebetulan ada seorang new biz partner yang I belum pernah jumpa lagi.. I ni suka bila biz partner hulurkan tangan minta dibimbing, means mereka memang mengharapkan kita untuk bawa mereka ke destinasi yang mereka inginkan. 

Thats what I learned.. Apabila kita berkongsi, memberi dan dan tidak lokek ilmu, maka setiap hari2 kita akan datang ilmu2 yang baru. Apabila kita membantu memudahkan urusan orang lain, In Shaa Allah.. Allah juga akan mempermudahkan urusan kita.. I believe in that phrase.. hihihi

After I dapat call dari my biz partner, and urgently I decide to go and meet them. They need personal touch, motivation and I give them power up session.. Dah macam motivational speaker pulak.. but, who knows.. 1 day I will be the one.. hihihi.
I love to choose public transport rather than driving.. hehehe..!!
At that time dah petang dah dalam pukul 3pm macam tu.. Tak apa lah, biz partner punya pasal kan.. I am willing to sacrifice my time yang beberapa jam tu.. just to make sure yang mereka meningkat maju..hehehe.. 


Meeting sambil having cakes and coffee.. best kan..
Me with SM Zuriyal Hanim with panasonic uniform and her new agent


Introducing Sharifah Nurashikin from Rawang, Selangor.. Still young but having self-courage to success, have positive thinking about network marketing. She said, sementara masih muda, belum berkahwin dan belum mempunyai komitment yang tinggi she wants to be somebody yang boleh menjadi kebanggaan semua orang.


My bakal SSM Hanim.. we are fight together, enjoy our business and dreams the best life.
There is no excuse to achieve success. Even baru balik kerja, sanggup datang jumpa leader dengan uniform.. Bawa anak sekali pulak tu, demi ilmu, demi guidance. 

People out there yang nak jadi like us, lets have wonderful and beautiful journey with us in Green leaders Group. 


Contact me: 010-2311031 or whatsapp: 014-9739886
facebook: www.facebook.com/chempaka.mohddin