Monday, 15 April 2013

Its Rara's 1st Birthday

Assalamualaikum uolls.. 

Lama betul I tak update story mory the morning glory to uolls kan.. Ok k lah, today I nak share celebration pic of my lil Rara yang sambut 1st birthday on 5th April lepas.. 

Walaupun mama quiet busy masa tu, but I managed to settle all the things dan akhirnya dapat juga celebrate her birthday.

Mama and Baba je yang terlebih pose.. ekekeke

Sedikit makan2 yang berjaya di siapkan dalam tempoh 30 minit.

Ini lah puteriku yang sudah lapar.. makan kentang dulu before potong kek.

Sayang kamu sampai akhir hayat
Alhamdulillah.. Mama dan Baba doakan Rara menjadi anak yang Soleh.. taat pada Allah dan ibu bapa.. Bersemangat tinggi dan gigih berusaha. Moga jadi anak cerdik.. berjaya di dunia dan akhirat.. Amin..