Tuesday, 21 May 2013

Fashion: Hijab and Turban Style

Assalamualaikum and Hi..

Today I nak share to penggemar2 fashion berhijab lah kan.. sekarang ni rata2 ramai gadis2 ayu giteeww termasuk lah mak2 kita kan dan macam crazy about hijab.. coz I perasan jugak mak I pun now dah suka tudung fashion2 U... hahaha... I sendiri pun cuba beberapa fashion tudung yang updated, bukan outdated ok...

My favorite hijab style

Simple hijab.. style letak2 jek

Hehe.. I suka yang simple2 je, senang nak pakai dan bukak.. kadang2 pakai banyak brooch and pin pun tak berapa sesuai coz I selalu dukung baby kan, tak nak la muka bercalar pulak tersagat brooch kat bahu.. So terpulang pada citarasa masing2 mengikut kesesuaian..



But I adore CDM Hanis punya style turban, always tampil cantik dan kemas.. Maklumlah, dulu online celebrity, but now dah jadi public figure..Nak tengok tak?







HIJAB TUTORIAL








TURBAN TUTORIAL