Wednesday, 5 June 2013

Ledang Bike Week 2013

Assalamualaikum uollss..

Ok lah.. today nak update satu story. My hubby ni sangat suka superbike, so last weekend on 2nd June 2013 he took part in Ledang Bike Week 2013 bertempat di Dataran Tangkak, Johor.. Memang best sangat.. walaupun panas berdengkang kan.. but full of satisfied sebab selama ni suami selalu temn I ke mana2, but on that day I dapat teman dia for the whole day kan on his activity.

Khairul Amri Bike week 1
Masa ni baru ke sampai dan park motor sebaris dengan superbike lain. Memang best. 
Khairul Amri Chempaka Mohd Din bike week
Bergambar kenangan bersama.. Seronok mengahabiskan masa dan support hobi suami.
kahirul amri chempaka mohd din bike week 1
Belum bukak helmet dan bersembang dengan team Johor.. Best..!! 
pertandingan motor berhias 1
Pertandingan motor berhias 
pertandingan motor berhias 2
Siapa ready nak naik motor macam ni?
pertandingan motor berhias 3
Juara pertandingan motor berhias

Khusyuk belek helmet baru
chempaka mohd din full face 2
LS2 FF358 Supra Full Face
Alhamdulillah.. berada di sana selama lebih kurang 2 jam, based on the photo I boleh conclude yang after this if ada lagi bike week, for sure I akan ikut suami sebab memang best. Dan sebagai salah satu usaha untuk menyokong minat suami, sebagai tanda penghargaan buat suami yang selama ni banyak support I in business.

Permintaan suami nak CC yang besar lagi tu akan dipertimbangkan hehehe... Doakan kejayaan bersama, in Sha Allah.. ada habuan U nanti ok darlingg..