Sunday, 30 June 2013

Diamond Night 2013: GLAMPRENEURS Rock the MIECC Hall

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah.. Setelah sekian lama menyepi akhirnya I am back as a blogger. Several days my lappy got problem with the external hard disk, So today there is something special to share with all of u even though its almost a week dah berlalu. Based on the entry, for sure dah tau lah what will i tell kan?

Last Saturday, big event by company.. mengiktiraf para pengedar yang selama ni telah berusaha dan berkerja keras untuk membangunkan syarikat iaitu DIAMOND NIGHT 2013 bertempat di Mines International Exhibition & Convention Center (MIECC)

Diamond Night chempaka mohd din 2
After almost 1 year in business
 Yess.. its me after almost 1 year with Hai-O marketing and Green leaders Academy Malaysia (GLAM). Before this, I am nobody before, no dreams, no target, no motivation and inspiration.. and of course no fashion style.. haha.. but today I am different person. Alhamdulillah sangat2. Semua ni adalah keputusan dan keingingan yang tinggi untuk berubah ke arah yang lebih baik.

This is my First time in Diamond Night, the special thing is I bawa together my strong backbone, my big supporter Mr. Khairul Amri bin Ali Hassan a.k.a Mr Husband.. In Sha Allah the becoming August my hubby will be on stage for SM/SSM Award pula.. Syukur ya Allah..

Diamond Night chempaka mohd din 5

Diamond Night chempaka mohd din 13 (2)

Diamond Night chempaka mohd din 24

Diamond Night chempaka mohd din 14

Hehe.. ala2 romantika gitu dok?? So we all meraikan our leaders yang naik pentas pada malam tu untuk Anugerah Tabung kereta, Anugerah Diamond Sales Manager dan Anugerah Double Diamond Manager.

Diamond Night chempaka mohd din 1
Together with My Leader Naemah Wahab and Fatin Noraina, penerima anugerah tabung kereta dan Anugerah Diamond
Gorgeous in Pink and Green Dress.. Congrates dear leader
cdm nurul aini ismail on stage
CDM Nurul Aini Ismail on stage 
Fatin noraina abu bakar on stage
DDM Fatin Noraina Abu Bakar on stage
glampreneur on stage 2
Glampreneurs on stage dengan replika kunci kereta masing masing
glampreneur on stage
Glampreneurs on stage receiving Double Diamond Awards
Alhamdulillah.. wajah2 kejayaan dari usahawan Hai-O di bawah syarikat yang kuat ni.. Bukan wanita jek, lelaki pun naik pentas dan terima anugerah. Sangat bangga bernaung di bawah syarikat besar dan group yang sangat mantap. enjoy the pic..
Founder of GLAM CDM Hanis Haizi dan CDM Razali Zain 
chempaka mohd din and naemah wahab
Together with bakal CDM Naemah Wahab.. She is Senior Engineer Pertronas Kerteh u know..
Diamond Night chempaka mohd din 12
Together with CDM Roslida M. Jani, the owner of Smart Reader, Paka Terengganu 
Diamond Night chempaka mohd din 19
My leaders are my parents in GLAM
Diamond Night chempaka mohd din 21
Together with my leader Suhaila Musa, From an executive now full time Housewife, Glampreneur 
Syukur lah.. semua berjalan baik.. dengan sokongan jitu dari suami tercinta akhirnya berjaya sampai ke tahap ini. Syukur juga dipertemukan dengan syarikat Hai-O marketing membuka peluang kepada para pengedar menikmati benefit yang ditawarkan selaindapat menjana income 4-6 figures hanya duduk di rumah saja.

last picture untuk I share with all of u.. Green leaders Academy Malaysia, bangga berjuang bersamamu..

Green leaders Academy Malaysia GLAM
The same Founder, the same event at the same place.. huge improvement in just only 3 years.. ini pun baru sebahagian.. So proud to be in Green Leaders Academy Malaysia GLAM.