Monday, 15 July 2013

Marine Essence Testimonial Part I

Assalamualaikum and Hi..

After about 2 months Marine Essence menggegarkan seluruh Malaysia dengan keberkesanannya, today i nak share with all of you several testimonial yang I dah kumpulkan. Its from my own customer as well as from my friends.

Before this I dah share how Marine Essence works kan?? those yang still belum tahu boleh visit http://www.chempakamohddin.com/2013/05/marine-essence-beauty-bar.html Actually kita ada 3 keluaran Marine Essence iaitu
Marine Essence beauty bar
Marine Essence Beauty Bar
marine essence
Marine Essence Hair Shampoo and Body Wash
Marine Essence toothpaste
Marine Essence Toothpaste 
So far kita tahu yang buatkan marine essence become so special is because of khasiat GARAM BULUH terhadap kulit. Sebab tu ramai pesakit kencing manis pulih dengan garam buluh.. Haaa.. Share sikit khasiat garam buluh kat entry marine essence giitteewww... So jom kita tengok testimoni2 pengguna Marine Essence.

Testimoni 1



Testimoni 2


Testimoni 3


Testimoni 4


Testimoni 5


Testimoni 6


Testimoni 7


Kita dah tengok banyak testimoni regarding Marine Essence kan.. So don't worry kalau nak consume product ni sebab tenyata selamat dan berkesan based on original experience. and so far in 2 months I dah jual more than 30 bottles.

Those yang nak jadi agent untuk Marine Essence pun sangat di alu2kan coz product sangat senang nak jual coz banyak testimonial positive and we all GLAMpreneurs memang akan train uolls la macam mana nak market tru social media marketing. 

So boleh contact I if nak tau details about product as well as business opportunity.


010-2311031 or whatsapp 014-9739886