Monday, 21 October 2013

Promosi Hangat Oktober: BBplus Collagen, Premium Beautiful, Mineral Coffee, Marine Essence & Bio Velicity Sleep Mate

Assalamualaikum uollss..


Alhamdulillah.. sepanjang October ni, bersempena jugak bulan 3rd Anniversary my husband and I, this is the right time untuk buat promosi besar2an gitteewww..

BBplus Collagen: Regular price RM180/box


promosi bbplus collagen
Promosi yang betul2 berbaloi untuk direbut.. BBplus Collagen dengan banyak FREE item.

Premium Beautiful: Discount/Rebate RM400


Promosi premium beautiful
Premium Beautiful Hot Promotion with 5 FREE items/services.

Mineral Coffee: Special Limited Edition Mug


promosi mineral coffee
The mugs was so beautiful.. special sebab tak ada jual kat tempat lain. And tambah special promo ni bila dapat banyak barang free. Cuba beli kat kedai, ada tak tauke kedai tu nak bagi barang FREE.. kan3x..

Marine Essence: Worth Special Offer 


promosi marine essence
Special for the purchase of either 1 box Marine Essence Beauty Bar or a pair of Marine Essence Hair Shampoo + Body Wash.

Bio-Velocity Sleep Mate: Special Rebate RM100


promosi bvsm
Testimonial yang kini boleh ditonton di youtube. Bukti demi bukti membuktikan keberkesanan product Bio-Velocity Sleep Mate.

Its the worth.. worth.. worth.. offer.. until end of October. Any info do contact me ya..

Chempaka Mohd Din
ig: @chempakamohddin

010-2311031 @ whatsapp 014-9739886