Monday, 28 October 2013

Mineral Coffee and Testimonials

Assalamualaikum and Hai..

Well today.. really want to share with all of u the specialty of MINERAL COFFEE, differ with normal coffee in the market.. WoW.. speaking London giteeww..

Mineral coffee 1 by chempaka mohd din
Mineral Coffee yang berbeza dari coffee biasa

Mineral Coffee ni special formulated with Bamboo Salt atau Garam Buluh berorganik dari Korea yang semulajadi. Di adun bersama serbuk Kopi Robusta yang dipanggang (thats why aromanya boleh buat terapi stress.. sebab memang harum baunya..heee...)

bamboo salt in mineral coffee
More than 70 types of Mineral yang mengubah sifat coffee yang berasid kepada coffee yang beralkali.

Garam buluh memang dah terbukti sangat baik untuk kesihatan badan kita. If uolls google pun dah boleh baca dan nilai sendiri perbezaan nya dengan garam biasa also the testimonials. More info about garam buluh boleh juga click kat sini ye


Special characteristic Mineral Coffee ni:-

1) Bersifat Alkali
2) Tanpa Gula (sesuai untuk pesakit kencing manis)
3) Tanpa Pengawet
4) Tanpa Kolesterol
5) Aroma dan Rasa yang Unik

Jom kita tengok pulak apa kata customer yang dah try Mineral Coffee ni..

testimoni mineral coffee 6
Menambah tenaga dan pulihkan keletihan badan.

testimoni mineral coffee 2
Rasa yang sedap dan unik, tak sama macam coffee biasa sebab tak ada gula tetapi ada garam.

testimoni mineral coffee 3
High demand dari customer.. dan product memang senang nak di jual. So siapa nak jadi agent sah pun sangat dialu2kan.. 

testimoni mineral coffee 4
Customer repeat order dan mengaku Mineral Coffee tak menyebabkan sakit kepala seperti coffee biasa.

testimoni mineral coffee 5
Kafein meransang otak dan tak menganggu production susu ibu

testimoni mineral coffee 8
Mineral Coffee membantu melawaskan dan melegakan sembelit.
testimoni mineral coffee 7
Khasiat garam buluh dalam mineral coffee menurunkan bacaan kencing manis pada pesakit kencing manis kronik.
Any info do contact me
Chempaka Mohd Din
010-2311031
@
Whatsapp 014-9739886
www.facebook.com/chempaka.mohddin