Wednesday, 15 January 2014

Testimoni BBplus Collagen Part I

Assalamualaikum wbt uollsss..

Today nak share testimonial about products which is BBplus Collagen. Before this I pernah update about BBplus collagen ni dengan sangat detail.. boleh klik disini

Testimonials yang I collect ni based on original feedback dari customer sendiri. Jom kita tengok dulu Testimoni I.. Dulu kulit I kusam aje, eyebag yang teruk, freckles dan nampak berusia. After I consume BBplus Collagen 3 bulan secara konsisten makin lama nampak perubahan. Yang paling ketara is bahagian mata dan kulit pun lebih cerah. Of course fine line dah berkurangan.

Recently I met client minum2 di Kluang Station, She guess my age 23..!!! Owh my, rasa nak belanja dia makan apa saje yang ada kat kedai tu.. wakakaka.. Hakikatnya I dah 30 tahun.

BBplus collagen testimonial Januari 1

Jom kita tengok lain2 testimoni kenapa ramai customer pilih BBplus Collagen??


BBplus collagen testimonial 1
Production susu badan yang baik dan kulit bayi lebih cantik dan kurang sensitif
BBplus collagen testimonial 2
Mengurangkan jerawat halus di muka semasa mengandung
BBplus collagen testimonial 3
Kulit lebih segar dan kesan jeragat pudar 
BBplus collagen testimonial 4
Kulit lebih bersih dan cerah
BBplus collagen testimonial 5
Mengurangkan lenguh kaki
BBplus collagen testimonial 6
Wajah nampak lebih muda dari usia
BBplus collagen testimonial Januari 2
Menghilangkan parut dan kesan jerawat
BBplus collagen testimonial Januari 3
Mengawal pengeluaran sebum berlebihan yang menjadi punca jerawat dan menyeimbangkan kadar kelembapan kulit
BBplus collagen testimonial Januari 4
Kulit lembut tapi tak berminyak.. bantu mengurangkan risiko jerawat

Ada banyak lagi... nak bukti lagi tak? Ok.. based on testimoni yang I share ni kita boleh nampak banyak sangat feedback positif dari customer sebab Hai-O Marketing memang mengutamakan produk yang berkualiti dan menjadi sebutan pengguna. Since product ni launch I memang ambil product ni sahaja. Dulu berhabis juga beratus2 ringgit ambil suplement untuk kulit, beli day cream night cream, toner, face wash.. yada.. yada.. yada.. but the result still the same dan tak ada improvement.

Cara Pengambilan:

1) 1 sachet sehari sebelum tidur di bancuh dengan air putih biasa atau sejuk.
2) Jangan bancuh dengan air suam atau air panas mendidih.
3) Elakkan minum bersama makanan atau minuman berkafein. Kalau uolls penggemar coffee dinasihatkan ambil dalam perkiraan 12 hours cycle sebab kafein menghalang penyerapan collagen dengan lebih baik.

Senang je kan.. So any info nak tahu lebih lanjut tentang BBPlus Collagen, Contact me direct:

010-2311031 @ WA 014-9739886
www.facebook.com/chempaka.mohddin
ig: chempakamohddin

   Assalamualaikum.. =)


No comments:

Post a Comment