Wednesday, 1 January 2014

Welcome 2014: Aim Big, Dream Big

Assalamualaikum wbt..

Rasanya belum terlewat nak mengucapkan Selamat Tahun Baru 2014 kepada semua rakyat seluruh dunia.. boleh gitteeww?? Apa yang dah kita lalui sepanjang 2013 sama ada suka atau duka, kemanisan atau kepahitan kita biarkan saja ia berlalu.. jangan menoleh ke belakang lagi. Hidup kita kena sentiasa positif untuk terus melangkah ke hadapan..

goodbye 2013 chempaka mohd din
Detik-detik kemanisan sepanjang 2013
Alhamdulillah.. with new AIM, HOPE, DREAMS, cannot be done with a very good planner betul tak?? The entire life we must do efficiently tak kira apa pun kalau kita boleh susun masa dan priority dengan baik, In Shaa Allah you will manage your life better. So my 2014 begin with this.. taaaddaaaa...

Diary 2014 chempaka mohd din

Kata pepatah, "Gagal merancang bermakna merancang untuk gagal" dengar je pun dah takut.. Siapa yang suka hidup dalam kegagalan betul tak? So plan your work and work n your plan..

WELCOME 2014..!!! 


Its a good start to begin, to build, to change and to improve.. why we suppose to do that? Because of what we have done, what we were gone through 2013.

Who already created success, help others to be succeed like you. Those who cannot push your limit, find someone who succeed to push you up..!!!

Owh my wish list..

wl_wish_list1-chempaka mohd din
  
Without wishlist I will chase nothing.. Jom kita buat wishlist 2014 sebagai push factor untuk kita tetap bersemangat, berusaha, bekerja dengan bijak, dan memperoleh hasil yang diidam2kan.. In Sha Allah.. USAHA, BERDOA, BERIKHTIAR DAN BERTAWAKKAL adalah resepi kejayaan umat islam..

Wish U all the best in 2014..!!!


No comments:

Post a Comment