Tuesday, 8 April 2014

Bio Velocity Sleep Mate: Class and Testimonial

Assalamualaikum..

Alhamdulillah syukur.. Bila dapat menulis lagi bermakna ilmu makin bertambah dan dapatlah kiranya I kongsikan buat tatapan anda semua. Last week macam biasa every Friday we all had class which held in GLAM Central, Jalan Tun Mohd Fuad 3, Persiaran Zaaba, TTDI Damansara. Siap bagi alamat GLAM gitu. Class kali ni sangat2 special and macam biasa class memang penuh macam biasa setiap minggu.

Green Leaders Academy Malaysia GLAM
GLAMpreneur by Dynamic Leaders Group
Speaker pada hari tersebut ialah CDM Kelvin Yap yang memang pakar dalam produk bvsm ni.. Before this I pernah tulis entry about Bio Velocity Sleep Mate boleh klik sini. Beliau pernah mencatatkan jualan sebanyak RM 8 juta sebulan hanya dengan mempromosikan BVSM melalui demo dan terstimoni berkesan. Alhamdulillah dan sama2 kita kongsikan kebaikan bvsm ni pada semua orang.

CDM Kelvin Yap di GLAM
CDM Kelvin Yap nampak muda, sihat dan bertenaga.. Sedangkan umur menjangkau 40an
Banyak ilmu produk yang kami peroleh hasil dari perkongsian CDM Kelvin dan paling membuka mata ialah testimoni2 real yang beliau kongsikan pada hari tu.. Sebenarnya berniaga bukanlah nak kan keuntungan semata2 tetapi macam mana kita convert dengan memberi nilai pada sebuah kehidupan orang lain bila kita dapat memberi, berkongsi dan sama2 membantu untuk kembali sihat seperti orang lain.. Jom tengok testimoni..

 

Ni testimoni pendek dah compile with other testimoni.. other testimoni I bangi link kat sini


2) Testimoni Pesakit Lumpuh : http://www.youtube.com/watch?v=SwcnBA941x8

3) Testimoni Pesakit Saraf Tunjang : www.youtube.com/watch?v=SwcnBA941x8

4) Testimoni Pesakit Insomnia dan Tekanan : http://www.youtube.com/watch?v=zdioOFjlxsM


Dan I nak share good news promosi Bio Velocity Sleep Mate ni yang hanya akan valid sehingga 30 April 2014.

promosi bio velocity sleep mate bvsm

 Now boleh miliki kesihatan optimum, pembelian jimat sehingga RM988 dan dapat CASH REBATE RM360.. More details contact me:

Chempaka Mohd Din
Hp: 010-2311031 @ Whatsapp 014-9739886
FB: www.facebook.com/chempaka.mohddin
IG: @chempakamohddin 
 

Tuesday, 1 April 2014

Majlis Bertunang Fatin & Amin

Assalamualaikum wbt..

Syukur alhamdulillah.. dengan izin-Nya dapat lah menulis lagi walaupun today quiet sakit kepala. Tapi macam rasa ok sikit after minum Mineral Coffee.. Uools dah cuba mineral coffee tak?? kalau belum wajib cuba ok. Haaa.. giteww, I lari topic sikit.

Actually nak share last Sunday  punya family event, my sis punya E-day dengan buah hatinya.. Hahaha.. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar.

majlis bertunang 2

majlis bertunang 8

majlis bertunang 16

majlis bertunang 23

Banyak lagi gambar actually tapi blog bukan lah album nak bubuh banyak2 dalam ni kan.. more picture boleh visit my facebook album 


Kalau tak boleh bukak boleh add friend dulu.. I am willing to approve.

Syukur pada Allah.. Sama2 kita berdoa mereka kekal hingga selamat diijab kabul.. bahagia di dunia dan di akhirat kelak.. ok, bye2..

Make More Money Workshop by Diamondsisters

Assalamualaikum to all and Hye..!!!

Syukur dapat bersama lagi.. rindu nak menaip laju2.. hahaha.. ok lah, entry kali ni suka lah nak share dengan uolls story or my wonderful journey of weekend gitteeww. Of course last week we all attend special workshop "MAKE MORE MONEY" organized by DIAMONDSISTERS, salah sebuah sub-group dibawah naungan GLAM (Green Leaders Academy Malaysia) bertempat di Sri Manja Boutique Hotel, Indera Mahkota Kuantan.

3m project workshop chempaka mohd din 10
Sangat suka gambar ni.. lovely sangat..
Jom tengok aktiviti2 kitorang sepanjang Workshop..

3m project workshop chempaka mohd din 2
Aktiviti makan tak mungkin ditinggalkan.. ekekeke
3m project workshop chempaka mohd din 7
Marketing Plan Presentation untuk asah ilmu bisnes dan communication skills
3m project launching
Moist Red Velvet Cake for 3m Project launching
3m project workshop chempaka mohd din 16
CDM Roslida M Jani Founder of Diamondsisters melancarkan PROJECT 3M "MAKE MORE MONEY' in 3 MONTHS
Alhamdulillah dah nampak jelas di mata what I have to do for the next 3 month dan dah boleh membayangkan berapa pulak savings diri sendiri dan anak dalam tempoh 3 bulan ni. The best part is buat bisnes dengan GLAM ni we all been guided every single thing, business in teamwork dan persaingan pun sihat.

So something special on that day where my presentation group won the Marketing Plan test.. Hooyyeeaaahhh...!!!! and part yang tak disangka2 is I won The Best Speaker among other speaker. Walhal dulu I bukanlah seorang yang ramah tamah or pandai berkata2 but semua tu I bina di GLAM.. people changed if they want to change betul tak??

vincci pouch accessories
My new pencil case for business
Syukur segalanya berjalan dengan lancar. And so inspired with all leaders CDM Roslida CDM Naemah dan bakal CDM Fatin semua datang dari Terengganu. Saya tercampak kat Melaka tapi boleh je sampai sebab saya NAK.. sebab saya buat apa yang PERLU bukan buat apa yang kita suka. Tak ada orang pun yang suka separate dgn family time weekend but I did sebab PERLU untuk tempoh SEMENTARA SAHAJA. Our leaders pun ada family and career.. Engineer, Teacher, Business tapi they do have what people out there do not have which is FREEDOM.

Hapening group, buat bisnes pun enjoy.. sebab tu ramai career people buat dengan GLAM sebab berkerja tak dapat satisfaction macam buat bisnes.. knowing them was a big thankful to Allah.