Tuesday, 1 April 2014

Majlis Bertunang Fatin & Amin

Assalamualaikum wbt..

Syukur alhamdulillah.. dengan izin-Nya dapat lah menulis lagi walaupun today quiet sakit kepala. Tapi macam rasa ok sikit after minum Mineral Coffee.. Uools dah cuba mineral coffee tak?? kalau belum wajib cuba ok. Haaa.. giteww, I lari topic sikit.

Actually nak share last Sunday  punya family event, my sis punya E-day dengan buah hatinya.. Hahaha.. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar.

majlis bertunang 2

majlis bertunang 8

majlis bertunang 16

majlis bertunang 23

Banyak lagi gambar actually tapi blog bukan lah album nak bubuh banyak2 dalam ni kan.. more picture boleh visit my facebook album 


Kalau tak boleh bukak boleh add friend dulu.. I am willing to approve.

Syukur pada Allah.. Sama2 kita berdoa mereka kekal hingga selamat diijab kabul.. bahagia di dunia dan di akhirat kelak.. ok, bye2..

No comments:

Post a Comment