Thursday, 20 November 2014

Majlis Ulangtahun Hai-O ke 22

Assalamualaikum..

Tahun 2014 adalah tahun ke 22 Syarikat Hai-O bertapak di Malaysia. Dan hampir 2 tahun jugak iolls menceburkan diri dalam perniagaan bersama Hai-O.. Kalau nak diceritakan latar belakang syarikat memanglah tak boleh diragui, Kementerian Perdagangan sendiri mengiktiraf Hai-O sebagai salah satu syarikat terkemuka yang menyumbang kepada ekonomi negara.


Haha.. besar2 gambar bubuh kat situ.. actually pengalaman sepanjang i berbisnes ni banyak lah benefit yang company sediakan and kebanyakkan I grab apa saje yang syarikat tawarkan untuk usahawan. Yang paking hebat ialah pakej melancong ke luar negara, dapat lah I merasa bercuti secara PERCUMA 2X ( Korea & Shanghai)

Other than that setiap bulan confirm conpany akan bagi performance bonus hasil dari marketing & networking, pay out sehingga 67%.. Boleh lah surirumah macam I ni vuat income dari rumah saje.. banyak lagi yang company tawarkan, Pelbagai anugerah level Manager, Anugerah Tabung Kereta dan sebagainya.. So event bersama company memang I tak pernah lepaskan..

majlis ulangtahun hai-o ke 22

majlis ulangtahun hai-o ke 22

majlis ulangtahun hai-o ke 22

Lebih Inspired bila founder of GLAM, CDM Hanis Haizi dipilih sebagai penerima Anugerah Khas kategori Marketing Innovative Award.

majlis ulangtahun hai-o ke 22

majlis ulangtahun hai-o ke 22

Alhamduah dan insyaAllah perjuangan bersama Hai-O akan sentiasa diteruskan, bukti demi bukti kejayaan yang bakal ditempa kelak.. Moga Allah permudahkan segala usaha, amalan dan ikhtiar kita untuk terus mara berjaya.. Usahawan berjaya dunia akhirat.. Amin..

No comments:

Post a Comment