Monday, 17 March 2014

SM SSM Awards Mac 2014

Assalamualaikum w.b.t..

Alhamdulillah.. masih berpeluang berkongsi cerita dalam entry baru kali ni. Semalam on 16 Mac 2014 telah berlangsung SM SSM Awards bagi sesi pertama tahun 2014 ini. Awards ni meraikan dan menganugerahkan kepada usahawan yang mencapai jumlah jualan sebanyak RM20,000 - RM60,000 which is bukan satu angka yang sedikit tetapi berjaya dilakukan beratus2 usahawan lain..

sm ssm awards 2014 (4)
Seramai lebih dari 100 usahawan dari GLAM sahaja yang menerima anugerah pada hari itu tidak termasuk usahawan2 seluruh Hai-O Marketing. Hai-O my choice for life.
Di pentas ini jugalah I telah menerima 2 anugerah tersebut (Sales Manager dan Senior Sales Manager) Awards lebih kurang setahun yang lalu.. dan kali ini melihat dan meraikan rakan2 kongsi naik pentas terima anugerah yang sama.
pentas sm ssm awards




Congratulation to all yang naik pentas dan terima anugerah berserta bunga. Macam konvokesyen day kan? bezanya konvo kita naik pentas 3 atau 4 tahun sekali, tapi awards ni kita naik pentas tiap2 tahun memang best. Terasa usaha mengembangkan perniagaan dihargai oleh syarikat dan para pemimpin. Ok.. bercakap tentang pemimpin, setiap kali event besar, para CDM akan jadi tumpuan.

CDM GLAM
3 dari 12 CDM GLAM iaitu CDM Hanis Haizi, CDM Maisarah Ibrahim dan CDM Naa Kamaruddin

CDM Maisarah Ibrahim

saidatul hussain dan CDM razali zain
CDM Razali Zain bersama My Partner Saidatul Hussain

sm ssm awards 2014 (1)
CDM Nurul Aini turut hadir meraikan rakan kongsi
Alhamdulillah.. segalanya berjalan seperti yang dikendaki. Benarlah kata orang, kejayaan tu datang hanya bermula dengan MENCUBA. Tak ada yang mustahil untuk kita capai, angan2 hanya akan bawa kita bermimpi.. Tapi cuma usaha yang mampu membawa kita kepada impian..

Semua orang nak merasa senang, nak hidup senang, nak ibu bapa senang, nak cara dan kerja senang, tapi bukan semua orang sanggup bersusah payah untuk dapat semua itu.. Hanya mereka yang CEKAL HATI, JITU JATI DIRI mampu bertahan. Jumpa anda di puncak kejayaan..!!!