Tuesday, 25 March 2014

3 Days Special Promotion BBplus Collagen

Assalamualaikum..

Hai beautiful ladies out there.. I nak announce special promotion of BBplus Collagen effective from 24 March - 26 March 2014.


Dengan pembelian 2 kotak BBplus Collagen pada harga yang special juga, uolls boleh pilih antara 4 special gift yang I offer. Means terhad untuk 4 customer sahaja.

1) Free Biot-Velocity Anti Radiation for Gadjet

Biot velocity anti radiation


Pelekat ni special sebab tak ada jual kat mana2, this is 24k gold Biot-Velocity anti Radiation yang digunakan pada gadget untuk mengurangkan radiasi dari segala macam gelombang telekomunikasi yang sangat tak baik untuk otak.
 
2) Cozuma Mattifying Lipstick

cozuma mattifying lipstick


3) Marine Essence Body Wash
marine essence body wash

4) La Praise Serum


1. Menjadikan kulit muka anda lebih anjal, tegang dan gebu.
2. Menggalakkan pembaharuan, pemulihan dan pertumbuhan semula kulit.
3. Mengaktifkan sel-sel kulit yang tidak aktif.
4. Melancarkan sintesis kolagen dan peredaran mikro pada kulit.
5. Mengembalikan keseimbangan lembapan kulit serta keseimbangan pH.
6. Memberi perlindungan antioksidan terhadap ancaman UV dan radikal bebas
7. Melembutkan, menghaluskan dan melicinkan tekstur kulit.
8. Menyegarkan, mencerahkan dan meremajakan wajah.

Haaa.. Kellaasss gitu promosi ni, semua gift sangat2 special disamping dapat harga BBplus Collagen yang discount jugak. Jangan risau because BBplus Collagen adalah selamat untuk ibu mengandung dan menyusukan bayi.


So grab the promotion of 2 boxes BBplus Collagen today and enjoy the gift.. Do contact me for any enquiries

Chempaka Mohd Din
010-2311031 @ WA 014-9739886
Instagram: @chempakamohddin
FB: www.facebook.com/chempaka.mohddin