Tuesday, 8 April 2014

Bio Velocity Sleep Mate: Class and Testimonial

Assalamualaikum..

Alhamdulillah syukur.. Bila dapat menulis lagi bermakna ilmu makin bertambah dan dapatlah kiranya I kongsikan buat tatapan anda semua. Last week macam biasa every Friday we all had class which held in GLAM Central, Jalan Tun Mohd Fuad 3, Persiaran Zaaba, TTDI Damansara. Siap bagi alamat GLAM gitu. Class kali ni sangat2 special and macam biasa class memang penuh macam biasa setiap minggu.

Green Leaders Academy Malaysia GLAM
GLAMpreneur by Dynamic Leaders Group
Speaker pada hari tersebut ialah CDM Kelvin Yap yang memang pakar dalam produk bvsm ni.. Before this I pernah tulis entry about Bio Velocity Sleep Mate boleh klik sini. Beliau pernah mencatatkan jualan sebanyak RM 8 juta sebulan hanya dengan mempromosikan BVSM melalui demo dan terstimoni berkesan. Alhamdulillah dan sama2 kita kongsikan kebaikan bvsm ni pada semua orang.

CDM Kelvin Yap di GLAM
CDM Kelvin Yap nampak muda, sihat dan bertenaga.. Sedangkan umur menjangkau 40an
Banyak ilmu produk yang kami peroleh hasil dari perkongsian CDM Kelvin dan paling membuka mata ialah testimoni2 real yang beliau kongsikan pada hari tu.. Sebenarnya berniaga bukanlah nak kan keuntungan semata2 tetapi macam mana kita convert dengan memberi nilai pada sebuah kehidupan orang lain bila kita dapat memberi, berkongsi dan sama2 membantu untuk kembali sihat seperti orang lain.. Jom tengok testimoni..

 

Ni testimoni pendek dah compile with other testimoni.. other testimoni I bangi link kat sini


2) Testimoni Pesakit Lumpuh : http://www.youtube.com/watch?v=SwcnBA941x8

3) Testimoni Pesakit Saraf Tunjang : www.youtube.com/watch?v=SwcnBA941x8

4) Testimoni Pesakit Insomnia dan Tekanan : http://www.youtube.com/watch?v=zdioOFjlxsM


Dan I nak share good news promosi Bio Velocity Sleep Mate ni yang hanya akan valid sehingga 30 April 2014.

promosi bio velocity sleep mate bvsm

 Now boleh miliki kesihatan optimum, pembelian jimat sehingga RM988 dan dapat CASH REBATE RM360.. More details contact me:

Chempaka Mohd Din
Hp: 010-2311031 @ Whatsapp 014-9739886
FB: www.facebook.com/chempaka.mohddin
IG: @chempakamohddin