Thursday, 23 October 2014

Demo Bio Seleza Feminine Pad

Assalamualaikum..

Last time I dah share dengan uolls sedikit sebanyak info mengenai Bio Seleza Feminine Pad kan. Then I dah buat satu demo di Hai-O Marketing Melaka dan Alhamdulillah product ni mendapat sambutan after they all tengok sendiri what is the different between Bio Seleza and pad biasa di pasaran.

Chempaka Mohd Din

Sepanjang demo berjalan lancar, perkongsian ilmu berkaitan bahan2 sebenar yang terkandung dalam tuala wanita didedahkan,, memang scary lah kalau dapat tahu apa yang terjkandung di dalamnya dan apa komplikasi jangkitan kita boleh berlaku,

keratan akhbar tuala wanita


Komplikasi jangkitan masalah sakit puan


So lepas sedikit perkongsian demo pun bermula and it was handled by me.. jom tengok serba sedikit gambar.

Chempaka Mohd Din
Me as a speaker product also handle the demo

Ujian penyerapan pantas
Ujian penyerapan pantas (Hyper adsorbtion) oleh bahan Bio-organic gel which is bahan sama digunakan oleh pampers bayi dan diiktiraf oleh  Pertubuhan Kesihatan Sedunia WHO

Ujian pengudaraan tuala wanita
Ujian pengudaraan tuala wanita, perbezaan bahan yang digunakan menunjukkan Bio Seleza di sebelah kanan memberi pengudaraan lebih baik kepada Miss Vkerana material dari bahan kapas tulen. Manakala bahan di sebelah kiri diperbuat dari plastik dan tidak boleh mengalirkan udara

Ujian bahan dalam tuala wanita
Pad biasa sebenarnya bukan lah diperbuat daripada kapas asli tetapi adalah daripada kertas kitar semula yang sudah di "bleach"  dengan bahan kimia melalui proses dioksin which memberi kesan buruk kepada wanita jika digunakan dalam jangka masa panjang

Serba sikit yang dapat I kongsikan kepada uolls.. Video demo uolls boleh klik sini dan klik sini

Jom hari ni kita tukar kepada Bio Seleza yang datang dalam 3 varient

1) Bio Seleza Day Safe RM23 (10 pads)
2) Bio Seelza Night Safe RM23 (8 pads)
3) Bio Seleza Panty Liner RM 25 (30 pads)

Do contact me for further details:

IG: @chempakamohddin
FB: Chempaka Mohd Din
Hp: 010-2311031