Thursday, 20 November 2014

Majlis Ulangtahun Hai-O ke 22

Assalamualaikum..

Tahun 2014 adalah tahun ke 22 Syarikat Hai-O bertapak di Malaysia. Dan hampir 2 tahun jugak iolls menceburkan diri dalam perniagaan bersama Hai-O.. Kalau nak diceritakan latar belakang syarikat memanglah tak boleh diragui, Kementerian Perdagangan sendiri mengiktiraf Hai-O sebagai salah satu syarikat terkemuka yang menyumbang kepada ekonomi negara.


Haha.. besar2 gambar bubuh kat situ.. actually pengalaman sepanjang i berbisnes ni banyak lah benefit yang company sediakan and kebanyakkan I grab apa saje yang syarikat tawarkan untuk usahawan. Yang paking hebat ialah pakej melancong ke luar negara, dapat lah I merasa bercuti secara PERCUMA 2X ( Korea & Shanghai)

Other than that setiap bulan confirm conpany akan bagi performance bonus hasil dari marketing & networking, pay out sehingga 67%.. Boleh lah surirumah macam I ni vuat income dari rumah saje.. banyak lagi yang company tawarkan, Pelbagai anugerah level Manager, Anugerah Tabung Kereta dan sebagainya.. So event bersama company memang I tak pernah lepaskan..

majlis ulangtahun hai-o ke 22

majlis ulangtahun hai-o ke 22

majlis ulangtahun hai-o ke 22

Lebih Inspired bila founder of GLAM, CDM Hanis Haizi dipilih sebagai penerima Anugerah Khas kategori Marketing Innovative Award.

majlis ulangtahun hai-o ke 22

majlis ulangtahun hai-o ke 22

Alhamduah dan insyaAllah perjuangan bersama Hai-O akan sentiasa diteruskan, bukti demi bukti kejayaan yang bakal ditempa kelak.. Moga Allah permudahkan segala usaha, amalan dan ikhtiar kita untuk terus mara berjaya.. Usahawan berjaya dunia akhirat.. Amin..