Thursday, 18 December 2014

GLAM Pretty Women Bersama Raisyyah Rania a.k.a Felixia Yeap

Assalamualaikum uollss..

Apa khabar semua?? GLAM tak today?? Cewahh.. nak sama macam tajuk entry pulak. Ok lah last Sunday I had an opportunity to join Big Event bersama Founder of GLAM CDM Hanis Haizi which is GLAM PRETTY WOMEN.

GLAM pretty women
  
Gitteeww gambar Raisyyah Rania terpampang besar kan.. Actually event ni main purpose adalah berkenaan product training, termasuk produk2 Hai-O yang terkenal seperti PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, MARINE ESSENCE dan COZUMA. Uolls pernah dengar tak? kalau tak pernah kena cepat2 ambil tahu sebab totally 100% produk Hai-O tak sama dengan produk di pasaran luar. Sangat2 special dan kebanyakkan teknologi dah dipatentkan khas untuk Hai-O sahaja... WOW..!!!

premium beautiful

glam pretty women
Before make over dengan Cozuma Series

GLAM pretty women
After make over with Cozuma series
Tu di antara aktiviti ataupun training session yang kami pelajari. Sebelum sesi berakhir of course kami semua dapat bersama2 AMOI BERHIJAB Raisyyah Rania a.k.a Felixia Yeap berkogsi tentang definisi cantik dalam kesopanan untuk membina kerjaya sebagai seorang muslimah.. Memang best sangat dengar beliau berkongsi. Nanti I akan upload dekat youtube k darling2 semua.

GLAM pretty women

GLAM pretty women

GLAM pretty women

Of course we all ambil kesempatan bergambar dengan founder of GLAM sendiri iaitu CDM Hanis Haizi dan CDM Razali Zain.

GLAM pretty women

GLAM pretty women

GLAM pretty women

Alhamdulillah di penghujung majlis maka I dah disahkan oleh Syarikat Hai-O Marketing dan juga GLAM sebagai Agent Premium Beautiful yang bertauliah. So those yang nak beli corset make sure berurusniagalah dengan agent yang diktiraf supaya later tak ada masalah dengan purchasing, size tak kena, susah nak hantar servis dan sebagainya..


GLAM pretty women


FB: Chempaka Mohd Din
Instagram: @chempakamohddin
Call/sms/whatsapp/Telegram: 010-2311031