Thursday, 25 June 2015

Rara Asna On Camera

Assalamualaikum.. Salam Jumaat..

Tazkirah pagi ni di radio, sedekah yang paling berkat ialah memberi makan kepada ahli keluarga.. Allahu Akbar..

Tapi entry ni bukan nak cerita pasal makan, bulan2 puasa ni kan terliur pulak nanti.. hehe.. Ok2.. saje je kali ni nak up sikit about my busuk Rara Asna, jangan salah faham.. tak ada niat apa2 tau. Tapi sekadar berkongsi.

Before this memang tak pernah lah nak layan dia make up2 bagai, yelah budak2 kan.. takut kadi harmful kat kulit dia, tapi  tak apa lah, dia pengguna setia marine essence. Tak nak kasi kempunan punya pasal haritu mommy dia datang, dia pun dapat make up skali..

Suka lah tu.. kemain lagi, siap tak bagi lap muka. Tak nak mandi plok tu.. ahh.. parah..!! Jom tengok mana rupa yang sayang sangat nak mandi tu..

rara asna 1

rara asna 2

rara asna 3

Ahha.. cukup lah tu berposing nak ooii senget2 kepala tengok dia.. haha. Lepas tu jadi addict, hari2 mintak grooming hmm.. moral of the story do not ever start..!!

But slowly cakap dengan dia, tak boleh make up hari2 nanti kulit tercabut.. kikiki.. sounds scary for her. So siuman lah sikit. Ok uolls, selamat berpuasa.. sayangilah anak2 kita sementara mereka masih boleh kita belai dan manjakan. Later dah besar panjang macam kita ni mak ayah tak boleh gomol2 lagi.. nanti rindu momment tu.

InsyaAllah.. mudah2an anak2 kita semua jadi anak2 soleh.. amin..

Wassalam.

No comments:

Post a Comment