Tuesday, 16 June 2015

My First Victoria's Secret

Assalaamualaikum & Salam Ramadan Al-Mubarak..

Alhamdulillah esok nak puasa dah.. Actually kita yang dah berkeluarga ni mesti mengutamakan persiapan nak sambut raya tak kisah nak sederhana ke nak meriah ke terpulang masing2.. Macam saya sendiri selagi boleh pakai kita pakai. Saya bukan jenis orang gila jenama atau suka membeli berangan mewah. Asal cantik & ada good quality saya ok je. So biasa masa raya kadang2 repeat balik accessories last year.
Kalau tak jimat nanti simpanan tak GEMOOKK lah kan..

So today nak share happiness.. Ni kira 1 st time dapat guna Victoria's Secret.. cop3.. saya tak beli ye.. saya dapat hadiah lucky draw masa PB WONDERS DAY.. Haa.. tulah sapa suruh tak datang kan.. hehehe

victoria's secret pouch
Haa.. dah kata hadiah best2.. nak katakan banyak yang saya ada sebeb reward dalam bisnes dari GLAM, dari Leaders.. yang penting perform & improve achievement. So cute pouch bag ni.. besar and macam2 boleh fill in.. Alhamdulillah.. memang suka sangat dapat ni.

victoria's secret pouch bag

Cantik kan.. suka3.. insyaAllah kalau murah rezeki lagi nak collect banyak accessories dari reward bisnes.. Sebab saya nak beli memang akan fikir 10 kali.. hehe, Dahulukan keperluan, baru kehendak hokeyy..

Ok uolls selamat berpuasa semua.. mudah2an ibadah kita dan amalan kita diterima.. insyaAllah..

Wassalam..