Monday, 22 June 2015

Kedai Makan Best di Melaka : Restoran Bukit

Assalamualaikum.. Salam 5 Ramadan..

Tiktok.. tiktok.. Beberapa jam lagi nak buka puasa dah. Saje tak nak publish awal2 nanti takut terliur plak. Untuk orang2 Melaka yang tercari2 tempat makan bagus, selesa, makanan sedap & berpatutan.. So today nak share satu restaurant review yang terletak di Jalan Ayer Keroh ni.. RESTORAN BUKIT..!!! Restoran makanan Asia, Nyonya & Western.. So banyak pilihan.

alamat restoran bukit
Ni alamat lengkap Restoran Bukit ok..
Tempat makan dia quiet luas, banyak seat fan selesa jugak.. pekerja2 ramah.. senang if nak mintak apa2 and yang paling penting servis tu lah kan.. order cepat je dapat tak payah tunggu lama2.. But mungkin waktu berbuka puasa lain sikit sebab nak prepare makanan serentak kan.. But kalau dah makan insyaAllah puas hati.

menu restoran bukit
Menu di Restoran Bukit.. Yang ni Western Part and banyak lagi menu yang ada
restoran bukit
Nak datang selalu..
restoran bukit bukit katil
Bestnya kalau datang ramai2 satu family

restoran bukit bukit katil
This one Chicken Grill.. Terasa rempah maghribi, sangat tender
choc jelly ice cream
Cik Rara punya.. not bad
soursoap restoran bukit
Air Soursoap.. ada biji2 kat dalam sedap kunyah2 
creme brulee
Creme Brulee yang milky & creamy

Haa.. macam mana?? Boleh try nanti berbuka puasa 1 family tau.. Tak boleh upload gambar banyak2 sangat bulan puasa ni.. bahaya.. So kena pergi and cuba sendiri baru tau.. Any info boleh contact no yang saya bagi dalam kad tu..

Ok selamat berbuka puasa semua.. Wassalam..