Tuesday, 15 December 2015

Premium Beautiful Separuh Harga

Assalamualaikum semua..

Terkezzuuttt tak baca entry?? Premium Beautiful separuh harga uollss. Betul ni..!!!!!

promosi premium beautiful

Tapi bakal berakhir tak lama lagi.. Last 31 Dec 2015 ni. Macam mana saya kata pembelian separuh harga ni? Sebab ini adalah promosi cash rebate.

Beli 1 set >> JIMAT RM600
Beli 2 set >> JIMAT RM1500

Dalam tahun 2015 ni Premium dah rangkul 2 Awards hokeyy.. Kenapa dapat pengiktirafan tu?? Of course lah PB Corset ni tak sama dengan corset lain kat luar sana. Quality, Characteristics, Function, Fabrics, Technology, Results/Feedbacks semua diambil kira. Itu yang meletakkan Premium Beautiful pada 1 level yang premium & exclusive. So when the quality & value is there, price doesn't matter..!!

premium beautiful lingerie awards 2


Untuk dapat promosi Premium Beautiful ni ada beberapa cara ye dengan syarat utama REGISTER AHLI baru lah boleh dapat BONUS & REBATE tu semua. Tak semestinya bila register ahli tu kena paksa berniaga, ramai salah faham tau. No.. No.. No.. Saya ni suka tolong orang je dapat buat pembelian dengan harga ahli, especially customer kann.. So nak bagi servis & price yang paling berbaloi2 untuk uolls.

1) Ansuran dengan Aoen Credit, pemilihan ansuran 6, 12, 24 & 36 bulan (Bonus + Rebate return RM230) Paling rendah ansuran RM95 sahaja.. Haaa Amacam??

2) Ansuran dengan credit card with 0% interest. Woowww.. Dah lah dapat harga ahli, boleh ansuran pulak. Cuma untuk 3 bank ini sahaja.

1) Hong Leong Bank
2) Public Bank
3) Citibank

yang ni memang THOORRRBAIIKK..!!! harga ahli dah dapat murah, ansuran 12 bulan tak ada interest pulak, eh.. eh.. dapat balik duit RM230 (Bonus + Rebate) Rugi tak grab ni..!!

3) Last sekali, pembelian cash terus bagi yang affordable. Sama jugak dapat return Bonus + Rebate RM230

Jangan tunggu2 lagi nak dapatkan peluang baik macam ni bukan senang kan?? While orang lain dah merasa dan puas hati with the results.

testimoni premium beautiful 1

testimoni premium beautiful 2

testimoni premium beautiful 3

More info boleh visit:



Instagram : @chempakamohddin

Call/SMS/Whatsapp/Telegram : 010-2311031