Tuesday, 26 January 2016

Testimonial Eziclean Laundry Sabun Pencuci Terbaik

Assalamualaikum wbt

Entry kali ni pasti paling digemari oleh mak2, yang berkerja ke surirumah ke mesti nakkan cara paling mudah, jimat masa, jimat tenaga masa mengerjakan kain baju especially baju2 sekolah warna putih anak2. Mesti nak make sure baju sentiasa nampak BERSIH, PUTIH, BERSERI2 setanding warna gigi.. hehehe.. 

Ok today nak story pasal satu sabun keluaran Sahajidah Hai-O Marketing yang saya sendiri dah pakai selama 3 tahun lebih. Saya guna sebab suami saya kerja di Pejabat Kesihatan, uniformnya putih.. So saya macam jaga anak sekolah jugak lah nak pastikan bersih sokmo. Dalam tempoh 3 tahun ni sekali sekala je saya memberus, tu pun kalau ade kekotoran makanan ke, minyak ke.. gitteew la. Biasanya saya rendam semalaman, esok saya cuci dengan mesin basuh je tak payah sental2.. Cerita banyak ni, ni lah rupa sabunnya.

sabun pencuci pakaian eziclean 7

Kenapa power sangat sabun ni?? Meh kita story.. Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam dengan PH 6.5. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya

Apakah keistimewaan serbuk pencuci pekat Eziclean?
Ia dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat dan bahan anti-endapan semula.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?
Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih.

Apakah bau serbuk pencuci pekat Eziclean?
Bau haruman bunga-bungaan.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik?
Ya, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian supaya kekal kelihatan cerah dan baru.

Keajaiban Rumusan Eziclean
Rumusan Dwienzim: Amat berkesan untuk menyingkirkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.

Formula anti-bakteria: Mencegah bau busuk dan menyahkuman serta menjadikan kain dan pakaian berbau segar dan bersih.

Formula anti-karat: Melindungi mesin pembasuh dan pakaian.

Rumusan kurang buih: Memudahkan pembasuhan dan menjimatkan masa dan air.

Rumusan tanpa klorin: Sesuai untuk fabrik tiruan dan bahan celupan berwarna (tidak disyorkan untuk kain sutera).

Testimoni Pengguna

sabun pencuci pakaian eziclean 1

sabun pencuci pakaian eziclean 2

sabun pencuci pakaian eziclean 3

sabun pencuci pakaian eziclean 5

sabun pencuci pakaian eziclean 6

sabun pencuci pakaian eziclean

Harga pek 1 kg RM23 (SM) & RM28 (SS)
Harga tidak termasuk kos post Malaysia

Ok uolls, ibu2 sekalian.. lepas ni boleh hentikan penderitaan menyental di bilik air berjam2. Just contact saya 0102311031.. Semoga apa yang saya kongsikan memberi manfaat dan dapat membantu ramai mommies kat luar sana.. ok babai...

3 comments:

  1. Eziclean hebat...saya pun guna untuk cuci baju kerja sendiri,suami dan baju sekolah tadika anak...jimat masa dan air!

    ReplyDelete
  2. Yupp.. terbaikk.. sampai tak cukup stok kat stokis.

    ReplyDelete
  3. Yupp.. terbaikk.. sampai tak cukup stok kat stokis.

    ReplyDelete