Business Opportunity
HOW TO BECOME THE NEXT MILLIONAIRE??Ada beberapa perkara yang kita mesti ambil tahu sebelum kita memulakan sebarang jenis perniagaan:

1) Kekukuhan Syarikat
2) Jaringan Perniagaan
3) Kekukuhan Pemimpin
4) Ganjaran kepada pengedar yang berjaya
5) Quality Product
6) Medium Pasaran

KEKUKUHAN SYARIKAT

*Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd
37 Tahun established secara global
23 Tahun established di Malaysia
16 Tahun di papan utama BSKL setanding dengan syarikat2 gergasi di Malaysia seperti Telekom dan Petronas

* Misi dan Visi syarikat ialah memperkaya dan meningkatkan taraf hidup masyarakat dengan menawarkan peluang perniagaan dan produk yang berkualiti.
www.chempakamohddin.com


Pelbagai anugerah dan pengiktirafan telah dicapai sepanjang 20 tahun syarikat ini bertapak di Malaysia dan meluaskan rangkaian perniagaannya. Lihat di sini
JARINGAN PERNIAGAAN

Dalam Hai-O terdapat beberapa level pangkat yang harus dicapai oleh pengedar.


Penganugerahan SM/SSM
Penganugerahan Diamond kepada DSM/DDM


Penganugerahan tertinggi Crown Diamond Manager


KEKUKUHAN PEMIMPIN


Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)

Di terajui oleh CDM Hanis Haizi, satu2 nya usahawan wanita Hai-O yang berjaya melahirkan 17 orang CDM dalam masa 4 tahun sahajadan beliau berjaya menubuhkan akademi beliau sendiri. 

Di GLAM.. Semua akan di ajar from A to Z, we all mementingkan team work. The most special thing in GLG is, this is Business Bermentor. So kita tak akan buat business ni seorang, kita sentiasa ada leader yang kommited dan supportive serta sedia membantu kita menjalankan perniagaan. Dan ini tidak terdapat dalam syarikat lain.

GLAM provide classes and seminars.. Memang sangat2 berguna, yang tak pandai pun boleh jadi pandai tau..

So, tiada alasan untuk takut memulakan business, tak pandai, tak ada pengalaman, tak ramai kawan, tak pandai cakap.. no such thing.. Usahawan di GLAM terdiri dari pelbagai latar belakang, doktor, guru, jurutera, executive, surirumah.. dll.. mereka semua tiada pengalaman dalam business but they manage to SUCCESS..!! yang paling penting kita harus bijak mengambil peluang.

GANJARAN KEPADA PENGEDAR

Melancong ke luar negara 2 kali setahun secara PERCUMA

 


Anugerah Car Fund.. memiliki kereta idaman yang dibayar oleh syarikat

QUALITY OF PRODUCT

 Hai-O menawarkan produk berkualiti kepada pengguna seperti produk kesihatan, produk kecantikan, produk penjagaan diri dan lain-lain.

GLAM memilih Premium Beautiful miracle Corset

yang bertaraf superbrand dan lifetime warranty. Mendapat banyak pengiktirafan sebagai corset yang direka khas untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan.MEDIUM PASARAN

Green Leaders Group adalah pioneer online marketing. Kami meluaskan perniagaan menggunakan facebook dan blog dan ia boleh dilakukan di mana2 asal ada internet network. Medium yang sangat mudah dan memperuntukkan masa yang sangat fleksibel.
Tak perlu nak pergi dari satu rumah ke satu rumah yang lain untuk menjalankan perniagaan. We cannot under estimate the power of online marketing where we can reach other unknown people out there. That is one of important element in marketing."sekadar renungan"ILMU + RUJUK + TINDAKAN = KEJAYAAN
Untuk keterangan lanjut tentang peluang perniagaan Premium Beautiful bersama Sahajidah Hai-O Marketing, you can reach me at

010-2311031
@
www.facebook.com/chempaka.mohddin 2 comments:

  1. ya, dlm perniagaan ini kita kena pandai mengambil peluang dn mencari downline utk sukses! jom hebat bersama hai o!

    ReplyDelete
  2. insya Allah.. bertahan dan terus berusaha adalah jalan yang terbaik

    ReplyDelete